Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 861: Mükemmel Oyuncu

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir anlaşma olsa Rejuu bilirdi heralde. Kız bildiğin karamsallığın içine attı kendini. Ölü olarak biliyor kendini şuan.
Belki de Reiju'nun planla ilgili herhangi bir bilgisi yoktur. Sonuçta Germa gibi duygularından arınmış bir ailenin duygusal olan Reiju'ya planı açıklayıp riske atması mantıklı olmaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fotoğraftaki kadın bir rahibe ama yırtık rahibe ...o ne lan elinde sigara :) Bu kadın üzerindne Big Mom ın bir yetim olduğunu düşünebiliriz sanırım ..Bu kadar çocuk falan da hepsi yetimhane çocuğuda olabilir. Öz çocukları olduğunu düşünmüyorum.. Rahibe hepsini bu karıya bırakmış yada Big Mom için çocuk felan kaçırıyordur bir ihtimal
Dediğin mantıklı, belki de kaçırılan çocukların hafızalarını da Pudding hallediyor. Lakin Lola'nın babasını görmemiz bu işi suya düşürebilir.
Bu arada Carmel Ana = Manukyan

Hükümet neden BigMomu indirmek istesin?
Zaten dengeyi önemseyen bunlar değil mi?
Gorosei demiyor muydu eğer 3 güç dengesi bozulursa dünya paramparça olur diyen.

Yani BigMomu indirme düşüncesi temeli olmadan bana mantıksız geldi.

Zaten BigMom kutsallarla bile ilişkisi olan biri. Karşılıklı çıkarları var.
Bahsedilen denge 4 İmparator Korsana karşı koyabilmek için kurulan ittifağın dengesi. Denizciler ve Savaş Lordlarının kurdukları ittifak. Bu sebepten Doflamingo Fujitora'ya Shichibukai'lar olmazsa denge ne olacak diye soruyordu. Yonko'ların olmasını isteseler herhalde 2 sene önce Beyazsakal'ı öldürmek için türlü türlü oyunlara kalkışmazlardı. Ace'i hemen idam eder, Beyazsakal ile savaşmazlardı.

Sanji seven arkadaşlar, üzgünüm ama Sanji'nin rol falan yaptığı yok. Bildiğin kızın güzelliğine kapıldı. Adam aklından "Belki Pudding'in söyledikleri hakkında gördüklerim rüyadır" diye geçiriyor.

Hükümet neden BigMomu indirmek istesin?
Zaten dengeyi önemseyen bunlar değil mi?
Gorosei demiyor muydu eğer 3 güç dengesi bozulursa dünya paramparça olur diyen.

Yani BigMomu indirme düşüncesi temeli olmadan bana mantıksız geldi.

Zaten BigMom kutsallarla bile ilişkisi olan biri. Karşılıklı çıkarları var.
O dengeyi düşünen elemanlar neden WByi indirmek için Acei kullanmış? Neden WB'yi ölümün eşiğine getirmek için tüm dünyayı MF'de toplamış?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık