Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 861: Mükemmel Oyuncu

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gayet güzel bir geçiş bölümü olmuş. Dün bomboş bir bölüm geliyor diyenlerin çoğu da orta veya iyiye oy atmış. :D

Puding reijunun hafızasını silerken film şeridi gibi görüyordu her şeyi. Sanjinin hafızasını da bir yolla kontrol edemiyor mudur Acep_?

Puding reijunun hafızasını silerken film şeridi gibi görüyordu her şeyi. Sanjinin hafızasını da bir yolla kontrol edemiyor mudur Acep_?
O küçük patlıcanı iplemiyor ki hafızasına baksın. Abaza adamın hafızasında acayip anılar veya hayaller görmek istemediği için bakmamıştır :D

En son Sanji'nin düşüncelerini gören Viola gibi bir şokla karşı karşıya kalmak istemediği için kontrol etmiyordur. Zaten sapık olduğunu belli ediyor.

@Jason bizimki kaptırmış kendini biraz. Geçen haftaki Pudding yorumlarından sonra bi korkmadım değil ama bu sefer ben bile şaşırdım. Fuji gibi gözlerini mi alsak reisin ne yapsak bilemedim. Hiçbir şey olmasa kan kaybından gidecek adam. Vücudu ya ciddi bi kan kaybına hazırlıyor ya da cidden sevmiyor bu adamı E.Oda. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık