İroni yapmış Oda kendince.Actor.
Pedro ciddiyette 5 Zoro eder. Brookun bu arc yaptıkları bile ciddilik çıtasını başka noktaya koydu. Jinbei Luffy'yi hayvan kafası kesip eğlenen biriyle müttefik yaptı. Caesar laf dinler bi adam haline geldi Begenin elinde vs vs. Daha ne kadar ciddiyet lazım sana?Zoro reisi özleyen bir tek benmiyim??
Serinin ciddiyeti kalmadı.
Üşüyoruz reiiss
şşş uyandırma Zoro funlarını.Zoro reisi özleyen bir tek benmiyim??
Serinin ciddiyeti kalmadı.
Üşüyoruz reiiss
1.Luffy savaşa 10dk kala uyuyor.İroni yapmış Oda kendince.
Pedro ciddiyette 5 Zoro eder. Brookun bu arc yaptıkları bile ciddilik çıtasını başka noktaya koydu. Jinbei Luffy'yi hayvan kafası kesip eğlenen biriyle müttefik yaptı. Caesar laf dinler bi adam haline geldi Begenin elinde vs vs. Daha ne kadar ciddiyet lazım sana?![]()
Söylese de bir şey değişmez zaten. Kaçamazlar.Puding meyvesiyle, gücüyle Mom'ı manipüle ettiyse eğer, böyle bir durum varsa ve ortaya çıkarsa Mom Puding'in 3 gözünü de çıkarıp şeker gibi yemeli. Leşini sermeli kızın. Ne demek ulan yonkouyu kandırmak?
Vinsmoke şu saate kadar kapalı bir şekilde gelince doğal olarak beklenti oluşuyor ama görünene bakınca gizli bir plan mantıksız duruyor. Ortada Reiju var, iki bölümdür yüzü çökmüş ,kendini salmış. Lakin
Reiju, Sanji ve Luffy'lerin planı bilmiyor.
Reiju, BM tarafından öldürüleceklerini biliyor.
Peki Reiju neden ailesine öldürüleceklerini söylemiyor? Eğer söylediyse bu hal tavırda ne? Hoş geçen bölüm içki partisine bakınca söylemiş gibi durmuyor. Ki söylemiş olsaydı bunu okurduk herhalde mangada. En azından tepkilerini görürdük, planlayacakları şey gizli bırakılsa da. Vinsmoke'lar durumdan habersiz bence, ortada plan falanda yok. Lakin parti esnasında kısa bir sürede öğrenecek ve bir şeyler planlayacaklar gibi. Yani parti esnasında gerçekleşecek olaylar bence.
Herif 11 saat savaştı aç susuz dolandı o kadar Sanjiden de dayak yedi ve bu plan sadece 5 sn için yapıldı. Bu ciddiyetsizlik değil akıllıca davranmaktır.1.Luffy savaşa 10dk kala uyuyor.
Kadın bu güne kadar seride gördüğümüz en korsan ruhlu kişi ve gelen konukların her biri ayrı ayrı önemli şahıslar. Partide, düğünde falan ne yapmalarını bekliyordun, somurtup oturmak mı ciddiyet?2.Düğün resmen küçük bir aile yemeği gibi olmuş ben bu kadından Yonkou havası falan sezemedim.
Kocaman bir düğün olur diye bekliyordum ben.
Sanji -onaylarsın onaylamazsın ayrı mesele- hayatını defalarca kendileri için tehlikeye attığı tayfa üyelerini kovdu, gördüğümüz en büyük acıları, korkuları hissetti, kaptanını göndermek adına pata küte kavga etti vs onca şey yaşadı buna mı takıldık şimdi de? Geçen hafta yorumlarında bu siteden epey fazla kişi de Pudding şöyle tatlı böyle güzel aman Oda yeni kadın çizdi falan diye söyledi. Sanjinin durumu da buna benzer. Zaafı zaten var kadınlara yeni bi şey değil ama ciddiyet arıyorsan epey var bu arcta. Hatta bunun yanında abartılı bi vahşet de var. Kadınların, zürafaların suyu çıkartılıyor, hayvan kafaları kesiliyor, suikast planlanıyor vs.3.Sanji malum.(Zaten bu sebep tek başına yeter Zoro reisi anmak için.)
Çünkü daha önce söylemişti. Ölmeyi hakettiklerini düşünüyor. Ama ölmek üzere olduğunu bilen birinden yüzünde çiçekler açmasını beklemezsin.Puding meyvesiyle, gücüyle Mom'ı manipüle ettiyse eğer, böyle bir durum varsa ve ortaya çıkarsa Mom Puding'in 3 gözünü de çıkarıp şeker gibi yemeli. Leşini sermeli kızın. Ne demek ulan yonkouyu kandırmak?
Vinsmoke şu saate kadar kapalı bir şekilde gelince doğal olarak beklenti oluşuyor ama görünene bakınca gizli bir plan mantıksız duruyor. Ortada Reiju var, iki bölümdür yüzü çökmüş ,kendini salmış. Lakin
Reiju, Sanji ve Luffy'lerin planı bilmiyor.
Reiju, BM tarafından öldürüleceklerini biliyor.
Peki Reiju neden ailesine öldürüleceklerini söylemiyor? Eğer söylediyse bu hal tavırda ne? Hoş geçen bölüm içki partisine bakınca söylemiş gibi durmuyor. Ki söylemiş olsaydı bunu okurduk herhalde mangada. En azından tepkilerini görürdük, planlayacakları şey gizli bırakılsa da. Vinsmoke'lar durumdan habersiz bence, ortada plan falanda yok. Lakin parti esnasında kısa bir sürede öğrenecek ve bir şeyler planlayacaklar gibi. Yani parti esnasında gerçekleşecek olaylar bence.
Drug Peclo reyiz@Shakky ilk defa bir avatarı kıskandım şurada. Çok hoş durmuş.
Ortada gizli plan ihtimali üzerine dedim. Vinsmoke'lar Bege'yle plan halindeyse Reiju'ya neden söylemediler? Söylemiş olsalardı da bu kız aynı ifade de mi olurdu? Veya bu planı Sanji'ye iletmez miydi? Ki iki taraftan biri çıtlatsa, böyle bir durum varsa her türlü yazılır edilir idi zannımca. Vinsmoke'ların gizli planları ihtimali suya düştü bence çoktan. En fazla parti esnasında farkına varıp, bizimkilerle müttefik haline gelecektir.Söylese de bir şey değişmez zaten. Kaçamazlar.
Ve çok günah işledik ölelim kafası hakim.
Tamam işte plan filan yok ortada demek ki kurbanlık koyun gibi sırasını bekliyor. Benim bahsetmek istediğim nokta da o zaten.Çünkü daha önce söylemişti. Ölmeyi hakettiklerini düşünüyor. Ama ölmek üzere olduğunu bilen birinden yüzünde çiçekler açmasını beklemezsin.