Gene Sanjinin mallıklar falan. Şu bölümü atlayıp sonraki bölüme geçsem muhtemelen aklımda hiç soru işareti olmadan devam edebilirdim. Bu demektir ki 1-2 hoş çizim dışında boş bölüm.
Şimdi bu numara değil mi cakmasinlar diye?Gene Sanjinin mallıklar falan. Şu bölümü atlayıp sonraki bölüme geçsem muhtemelen aklımda hiç soru işareti olmadan devam edebilirdim. Bu demektir ki 1-2 hoş çizim dışında boş bölüm.
Rol yapıyordurda kendini kaptırmış gözüküyor.Şimdi bu numara değil mi cakmasinlar diye?
Herkes spoiler de Sanji rol kesiyor diyordu ama.
Kafam karıştı.
Sanji zeki adam. Ama kadın söz konusu olunca beynine kan gitmiyor. Umarım sempati beslenmez Puding'e yoksa yazık Bege'e.Rol yapıyordurda kendini kaptırmış gözüküyor.
Pudingin ikili yüzü güzel çizilmiş ama insan şaşırıyor kadına. İçten içe delirirken ifadeye bakSanji zeki adam. Ama kadın söz konusu olunca beynine kan gitmiyor. Umarım sempati beslenmez Puding'e yoksa yazık Bege'e.
Puding raftelin anahtarı. Şu arcta BM'dan sonra en çok gösterilen kişi. Büyük ihtimalle ne olursa olsun OP'un hikayesinden çıkmayacak kendisi. Zaten hangi karakter çıktı ki?Şu Puding Hancock'a taş çıkartır, Sanji de utanmasa Big Mom'a yürüyecek kadar abaza. O yüzden adamın üstüne çok gitmeyin. Ben okuyucu olarak hala Puding'in etkisinden çıkamadım, bir şekilde doğru yola girsin diye bekliyorum.