Ahahahah hakkatten müthiş eğlenceli olurduPastadan Zoro çıksa ne ters köşe olurdu ama "Lan burası Wano değil !"

Ahahahah hakkatten müthiş eğlenceli olurduPastadan Zoro çıksa ne ters köşe olurdu ama "Lan burası Wano değil !"
Ben de tam hatırladım, düzenleyecektim mesajı bildirim geldi. Okama Kraliçesi'nin suratı akıl bırakmadı.O ihtimal yattı artık, Luffy Bege'nin içinde uyuyor şu sıra, Jinbe 10 dk kala uyandırırım dedi birde..
Mom'ın gemisinde ruhu olan bir çok şey yenip içiliyor, eğer hepsini hissedebiliyorsa dediğin mümkün.BM acaba kesilerek katledilen kapısının yok edildiğini hissetmiş olabilir mi ?
Carmel hakkında söylenen bir kaç cümle dikkat çekici..
-Carmel ananın gülüşü bugün çok canlı (parlak)
-Evet ana bu dünyanın ışığıdır
Pastanın içine ayna koymuşlardır belki. Bege'nin adamları aşçı kılığına girmiş zira.O ihtimal yattı artık, Luffy Bege'nin içinde uyuyor şu sıra, Jinbe 10 dk kala uyandırırım dedi birde..
Bide bu vardı, "bugün" demesi yine ilginç bir nokta, demek ki başka günlerde resmin suratı farklı şekillerde de görülmüş, resminde ruhu var gibi duruyor,Carmel hakkında söylenen bir kaç cümle dikkat çekici..
- Carmel ananın gülüşü bugün çok canlı (parlak)
Pek sanmıyorum, zorlama bir senaryo..Pastanın içine ayna koymuşlardır belki. Bege'nin adamları aşçı kılığına girmiş zira.