Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 861: Mükemmel Oyuncu

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu konuda haklısın ki posterdeki ödülü ve diri veya ölü yazısını sadece denizciler veya dünya hükümeti belirleyebilir. Bu iş Germa ya da BM ile alakalı bir durum gibi gelmedi bana da. İşin içinde başka bir iş olabilir.
Bakalım, çarşı pazar bir karışsın da, bildiğim tek şey bizimkiler gene şansları ile bu hengameden sıyrılıp gemiye ulaşacaklar. C.C de bunlar ile kaçarsa yeni tayfa üyesi de hayırlı olur :D

Sanji silah çekilmeden öper ise Katakuri geleceği farkedemeyebilir. Yoksa yine kurtulamaz o adamdan. Önceden de yazdığım gibi Reiju siper olur o zaman veya uzaktan saldırı yapabilir, nasıl olsa öleceğini düşünüyor.

Oda asla yapmaz ama eğer Sabo vivre cardın Luffy dövüşürken (açken nerdeyse ölecekti) çok azaldığını gördüğünde harekete geçmiş olsa devrim ordusuyla bassa ne güzel olurdu. İstihbaratı geniş zaten adamların. (Dragon da West blue üzerinde bir çıkarı olabilir. Germa malumunuz. BM'de pol var... )

Big Mom dellenmiş Zeus Prometheus havada felaket yaratıyor, büyük fırtına kopuyor.(Dragon'un ilk gözüktüğü zamanki gibi...) Tayfa ayvayı yiyecek, tam o sırada rüzgar çıkıp fırtınayı dağıtıyor. Sabo da Prometheusu engelliyor. Süper olurdu :D

Bu arada Dragon'un ilk gözüktüğü bölümdeki kapak
Birinin şapkasına benziyor. Bölüm adı efsane başlıyor.
Zorlama teori gerçi tutmaz.

@Jason bizimki kaptırmış kendini biraz. Geçen haftaki Pudding yorumlarından sonra bi korkmadım değil ama bu sefer ben bile şaşırdım. Fuji gibi gözlerini mi alsak reisin ne yapsak bilemedim. Hiçbir şey olmasa kan kaybından gidecek adam. Vücudu ya ciddi bi kan kaybına hazırlıyor ya da cidden sevmiyor bu adamı E.Oda. :D
Ben okurken spoileri numara olmadığını düşündüm öyleymiş. Kadınlara zaafı böyle bir durumda bile gitmiyor.

Ussop için söylenen lafları hakediyor bence Sanji.

Bölüm gibi bölümdü. Sanji sonunda özüne döndü. Normal olan, güzel olan hali bu zaten ama yinede Sanji'ye sallanmış :/

Pudding bu bölüm itibari ile bir numarama yerleşti. Tayfaya gelsin !!

Linlin hatıralarımı kurcalama gibisinden çıkıştı. Buradan Pudding'e yol olur. Linlin'in Pudding'in adamı olması ve Pudding'in asıl Linlin olması, Karamel ana'nın ise Pudding tarafından halledilmiş olması ve esasında onunda Pudding olması gibi bir durum var. Yani hepsi Pudding'in rüyası.

Ben okurken spoileri numara olmadığını düşündüm öyleymiş. Kadınlara zaafı böyle bir durumda bile gitmiyor.

Ussop için söylenen lafları hakediyor bence Sanji.
Aslında Sanji birinden etkilenince gözleri kalp olur. O yok. Üstelik surat ifadelerini attım güya rol yapıyor. Sadece şu dudaktan öpme muhabbetinde etrafı kan götürmesi abartı olmuş. Yani zaten rol yapıyor diğer yerlerde ama o kan sıçraması rol değil.

Bölüm gibi bölümdü. Sanji sonunda özüne döndü. Normal olan, güzel olan hali bu zaten ama yinede Sanji'ye sallanmış :/

Pudding bu bölüm itibari ile bir numarama yerleşti. Tayfaya gelsin !!

Linlin hatıralarımı kurcalama gibisinden çıkıştı. Buradan Pudding'e yol olur. Linlin'in Pudding'in adamı olması ve Pudding'in asıl Linlin olması, Karamel ana'nın ise Pudding tarafından halledilmiş olması ve esasında onunda Pudding olması gibi bir durum var. Yani hepsi Pudding'in rüyası.
Bruce Willis de aslında ölü müymüş?

Söylersem tadı kaçar, adam da bilmiyor zaten. Ama bunda her yol Pudding'e çıkıyor. O meyveden daha fazla bir şeyler çıkmalı.

Açıkçası Pudding'in, Koca Ana'nın hafızasını değiştirdiğini pek sanmıyorum. Reiju'dan gördüğümüz üzere bu işlem yapılırken hafızası değişecek olan kişinin hareket edememesi ya da baygın falan olması gerekiyor. Koca Ana'nın yanına sinek bile yaklaşamıyorken, Pudding'in bu işi yapması çok zor.

Yalnız Ennies Lobby 2.0 diyenler görmüştür umarım. O kadar komplike değildi o. Şimdi ne olup bitecek hiç belli değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık