BM'ın sahneleri, fotoğrafı sonunda görmemiz, hediyelerin açılma zamanını öğrenmemiz, Bege'nin sahneleri ve Sanji'nin saçma tavırları bir geçiş bölümü için beklentimi karşıladı.Bölüm çok boş olacak diyordun. Beğendin mi?
BM'ın sahneleri, fotoğrafı sonunda görmemiz, hediyelerin açılma zamanını öğrenmemiz, Bege'nin sahneleri ve Sanji'nin saçma tavırları bir geçiş bölümü için beklentimi karşıladı.Bölüm çok boş olacak diyordun. Beğendin mi?
Flahback gelebilir, :/Diğer bölüme dalarlar düğüne. Daha uzatabilecek vakit kalmadı.
Bir milletin uyanışıDikkat eden oldu mu bilmiyorum ama son sahnede Judge pis bi sırıtış yaptıktan sonra BM göz ucuyla bakıyor. Saf salak bildiğimiz Germa bişiler planlıyor olmasın. Belki onlar da gizliden gizliye ihanet edecekler. O sırıtış hayra alamet değil. Judge'den çıkacak birşeyler.
Umarım gelmez. Bu saatten sonra iyice bayar.Flahback gelebilir, :/
Vitonun söylememesi zaten pek akla yatkın değil. Bu kadar fazla hayransa bu adam Germaya bi şekilde haber vermiştir. Gerçi belki de Reiju ondan öğrendi diyeceğim ama Pudding hafızayla oynarken farketmeliydi o zaman.Dikkat eden oldu mu bilmiyorum ama son sahnede Judge pis bi sırıtış yaptıktan sonra BM göz ucuyla bakıyor. Saf salak bildiğimiz Germa bişiler planlıyor olmasın. Belki onlar da gizliden gizliye ihanet edecekler. O sırıtış hayra alamet değil. Judge'den çıkacak birşeyler.
Big mom'ın gözünün üstündeki Japonca yazıyo bilsek; ne olduğu daha belli olurdu.Dikkat eden oldu mu bilmiyorum ama son sahnede Judge pis bi sırıtış yaptıktan sonra BM göz ucuyla bakıyor. Saf salak bildiğimiz Germa bişiler planlıyor olmasın. Belki onlar da gizliden gizliye ihanet edecekler. O sırıtış hayra alamet değil. Judge'den çıkacak birşeyler.
Şu konuda haklısın ki posterdeki ödülü ve diri veya ölü yazısını sadece denizciler veya dünya hükümeti belirleyebilir. Bu iş Germa ya da BM ile alakalı bir durum gibi gelmedi bana da. İşin içinde başka bir iş olabilir.2 farklı konuda senaryo oluşturdum; (sevip de kavuşamayanlar ve Germa'nın saflığına uyuz olanlar için)
a-Sanji'nin yanlızca diri posteri / Bu olası bir yakalanma olayına karşı önlemdir. Eğer ödülü için aranır hale geliyorsa, yalnızca canlı olsun ki, Reverie'ye bile katılabilen Germa'nın onu çıkartıp planlarına devam etme şansı olsun.