Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 861: Mükemmel Oyuncu

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer Germa ortada bir bit yeniği olduğunu anlamamışsa hala gerçekten de ölmeyi hak ediyorlar bence. BM o kadar fazla es verdi ki embesil olmak lazım bir şeyler olduğunu anlamamak için.

Dikkat eden oldu mu bilmiyorum ama son sahnede Judge pis bi sırıtış yaptıktan sonra BM göz ucuyla bakıyor. Saf salak bildiğimiz Germa bişiler planlıyor olmasın. Belki onlar da gizliden gizliye ihanet edecekler. O sırıtış hayra alamet değil. Judge'den çıkacak birşeyler.

Dikkat eden oldu mu bilmiyorum ama son sahnede Judge pis bi sırıtış yaptıktan sonra BM göz ucuyla bakıyor. Saf salak bildiğimiz Germa bişiler planlıyor olmasın. Belki onlar da gizliden gizliye ihanet edecekler. O sırıtış hayra alamet değil. Judge'den çıkacak birşeyler.
Bir milletin uyanışı :p

Sanjinin rol suratı da müthiş. Alnından öperim derkenki hele efsane olmuş.
Vitonun söylememesi zaten pek akla yatkın değil. Bu kadar fazla hayransa bu adam Germaya bi şekilde haber vermiştir. Gerçi belki de Reiju ondan öğrendi diyeceğim ama Pudding hafızayla oynarken farketmeliydi o zaman.

Big mom'ın gözünün üstündeki Japonca yazıyo bilsek; ne olduğu daha belli olurdu.

2 farklı konuda senaryo oluşturdum; (sevip de kavuşamayanlar ve Germa'nın saflığına uyuz olanlar için)

a-Sanji'nin yanlızca diri posteri / Bu olası bir yakalanma olayına karşı önlemdir. Eğer ödülü için aranır hale geliyorsa, yalnızca canlı olsun ki, Reverie'ye bile katılabilen Germa'nın onu çıkartıp planlarına devam etme şansı olsun.
Şu konuda haklısın ki posterdeki ödülü ve diri veya ölü yazısını sadece denizciler veya dünya hükümeti belirleyebilir. Bu iş Germa ya da BM ile alakalı bir durum gibi gelmedi bana da. İşin içinde başka bir iş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık