Sevdiğimden dolayı bekliyorum. Başka sebebim yokAsıl Pedro ve Carrot'ın işi ne tayfa da? Mink kontenjanını Chopper dolduruyor. Onların ne gereği var? Jinbei zaten cepte. Oda kapakta "10" numarası ile göz kırptı.

Sevdiğimden dolayı bekliyorum. Başka sebebim yokAsıl Pedro ve Carrot'ın işi ne tayfa da? Mink kontenjanını Chopper dolduruyor. Onların ne gereği var? Jinbei zaten cepte. Oda kapakta "10" numarası ile göz kırptı.
Son kapakta var sandım bakayım dedim bi de ne göreyim; Bizonun üstünde 66 yazıyor.Asıl Pedro ve Carrot'ın işi ne tayfa da? Mink kontenjanını Chopper dolduruyor. Onların ne gereği var? Jinbei zaten cepte. Oda kapakta "10" numarası ile göz kırptı.
Chopper mink mi?Asıl Pedro ve Carrot'ın işi ne tayfa da? Mink kontenjanını Chopper dolduruyor. Onların ne gereği var? Jinbei zaten cepte. Oda kapakta "10" numarası ile göz kırptı.
Sevdiğimden dolayı bekliyorum. Başka sebebim yok![]()
Bizon diye bağırdım durdum, kimse takmadı.Son kapakta var sandım bakayım dedim bi de ne göreyim; Bizonun üstünde 66 yazıyor.
Ne demek istediğim ortada değil mi?Chopper mink mi?
Carrot neyse de Pedro ile Chopper'ı aynı kefeye koymuşsunNe demek istediğim ortada değil mi?
Tekrar bağır.
Bizon diye bağırdım durdum, kimse takmadı.
Ne demek istediğim ortada değil mi?
Koyarım. Konuşan hayvan. Bitti.Carrot neyse de Pedro ile Chopper'ı aynı kefeye koymuşsun![]()
Pedro>Tekrar bağır.
Bu arada Chopperı severim ama ondan minklerden aldığım gibi elektrik alamadım.![]()