Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 858: Toplantı

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani öyle de adamın dilinde mesela bir benzetme ya da terim vardır ama senin ülkende başka bir kelime o manayı daha rahat verir. Mesela racon gibi. Esas manası farklı olsa da ülkemizde bu kelime mafya alemiyle bütünleşmiş. Kural koydu, yol gösterdi, şartları belirledi yerine racon kesti demek daha yerinde olur gibi.

Hazırlık zamanı epey uğraşıyordum ben çevirilerle ve cidden lazım öyle şeyler. Ama tabi film isimlerindeki bazı rezillikler gibi de olmamalı.
Aynen uyarlama bir yere kadar yapılmalı. Bazen dozu kaçabiliyor gerçi.

Bu düşünce de hoşuma gitti :) Kaido'nun Wano'da yenilmesini istemiyorum. Bu adam daha sonlara kalmayı hak ediyor. Ama bu konuda mantıksız bulduğum şey ortağı olan shogun inerken Kaido'nun seyretmesi olur. Bu konuda mantıklı ve ikna edici bir açıklama ya da argüman görebilseydim keşke.
Kaido Elbaf'ta Loki ile bilek güreşi yapmaktadır o sırada Shogun ve taraftarları ve Kaido'nun tayfasından bir bölüm yenilir bizimkiler power up alır ve Elbaf'ta karşılaşırlar.
Kaido belki Dofi nasıl Punk Hazard'a geldiyse gelebilir ama bizimkiler gitmiş olur. :artiz:

Bu arada Bigmom inmez boşuna kendinizi kandırmayın :artiz:

Türkçesinin okudum CC düşündüğümden daha önemli bi karektermiş, Bege ve Luffy'e bire bir denk gibi çizilmiş, şu sahneleri Sanji'ye çizse daha iyi olurdu :bilmem:
Sezar tabi önemli bir karakter. Punkhazard'dan beri her yerde var. Tüm Yonkoular peşinde adamın. Silahları efsanevi. Yapabileceği şeyler çok önemli bilim olarak.

Bak bu adam daha Wano'ya. Oradan da Kaido arcına kadar gelecek. Önemini öyle düşün. En az bi 200 bölüm daha bizimkilerle birlikte olacak. Kaido'nun kimyasal silahlarını durdurabilecek tek kişi kendisi. :)

Ayrıca adamın Vegapunk ile bitmemiş bir hesaplaşması var. Hedefi Vegapunk'ı geçmek. Hiç boş bir karakter değil.

Sezar tabi önemli bir karakter. Punkhazard'dan beri her yerde var. Tüm Yonkoular peşinde adamın. Silahları efsanevi. Yapabileceği şeyler çok önemli bilim olarak.

Bak bu adam daha Wano'ya. Oradan da Kaido arcına kadar gelecek. Önemini öyle düşün. En az bi 200 bölüm daha bizimkilerle birlikte olacak. Kaido'nun kimyasal silahlarını durdurabilecek tek kişi kendisi. :)

Ayrıca adamın Vegapunk ile bitmemiş bir hesaplaşması var. Hedefi Vegapunk'ı geçmek. Hiç boş bir karakter değil.
Elbette söylediklerinde haklısın ama hangimiz bu kadar ön planda olmasını bekliyorduk ki ? Adam direk üçlü ittifakın bir parçası gibi gösterilmiş ve Luffy ile Bege'nin adamları olmasına rağmen o tek başına. CC büyük rol oynar diye bekliyordum ama bu kadar ön planda tutulmasına şaşırdım doğrusu.

CC'nin üzerinden beklenti oluşturuldu bu bölüm, aslında bir dönem o pısırık halleri olmasa fena karekter değildi. Bence Bigmom'a dalacak üçlü belli oldu, tabi bulutlar devre dışı kaldıktan sonra.

Elbette söylediklerinde haklısın ama hangimiz bu kadar ön planda olmasını bekliyorduk ki ? Adam direk üçlü ittifakın bir parçası gibi gösterilmiş ve Luffy ile Bege'nin adamları olmasına rağmen o tek başına. CC büyük rol oynar diye bekliyordum ama bu kadar ön planda tutulmasına şaşırdım doğrusu.

CC'nin üzerinden beklenti oluşturuldu bu bölüm, aslında bir dönem o pısırık halleri olmasa fena karekter değildi. Bence Bigmom'a dalacak üçlü belli oldu, tabi bulutlar devre dışı kaldıktan sonra.
Korkak olması biraz sıkıntı ama meyvesi olsun, silahları olsun, ürettiği şeyler olsun çok etkili.

Şu minklere kullandığı silahı bassa, üstüne ortamdaki oksijeni çekse BM ve Adamlarının durumu ne olur? BM ve komutanı dışında ayakta insan kalır mı? BM ve 2 komutanı ayakta kalsa bile öyle eski güçlerinde olurlar mı?

Bu adam gerçekten normalde güçlü zaten. Logia, savunma yapabiliyor, meyvesi etkili. Bunları geçtim sadece gidip şu kimyasalı bile kullansa arcta yer alan çoğu kişiden daha çok iş yapacaktır. Oda da ittifakı şu şekilde çizerek senin de dediğin gibi en çok etki gösterecek üçlüyü gösterdi.

Harbi Luffy'i bu adamlarla denk yaptılar. Bege ile CC'yi aynı anda yer Luffy farkında değiller.:S
Bence o ittifak grubundan Jinbeiyi çıkratsak Luffy o odayı komple yer. O ittifakı dişli gösteren tek etmen Luffy la. Luffy çıkarttınmı BM'ın öfkeli ordusundan farkı kalmıyor neredeyse. Bu kadroyla younko inecekse pes.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık