hala bigmom inmeyecek diyen varda bigmom inmezse balık adam adasını filanda yok eder bigmom bu arc kesin inecek bence
Bilinçli yaptım. Öyle yazım hatası mı olur? Hiç şakadan anlamıyorsun.
Bölüm komedi ağırlıklı olduğu için, birkaç yerde oynama yapmakta sakınca görmedim.
Çeviriye bayadır bakmamıştım. Buna bakayım dedim ama bi an "adı cidden bu muydu" diye tereddüt yaşamadım değil. Naminin "Ay g...!" tepkisinden sonra bu da klasikler arasına girer.
O tür şeyler benim harcım değil. Sevip sevmemem bir yana sen iyi yapıyorsun ki beğeniliyor.Bölüm komedi ağırlıklı olduğu için, birkaç yerde oynama yapmakta sakınca görmedim.
Mana değişmedikçe lazım öyle şeyler. Sonra Amerikan dublaj kıvamında olur.Bölüm komedi ağırlıklı olduğu için, birkaç yerde oynama yapmakta sakınca görmedim.
Sen de kendi yorumunu katabilirsin tabi ama tecrübe önemli elbet.O tür şeyler benim harcım değil. Sevip sevmemem bir yana sen iyi yapıyorsun ki beğeniliyor.
Beğenmediysen üzülürüm.O tür şeyler benim harcım değil. Sevip sevmemem bir yana sen iyi yapıyorsun ki beğeniliyor.
Ahahah, kesinlikle."Bize racon mu kesiyorsunuz lan" sözüne bayağı güldüm
Ahh Ahh Zoro olacaktı ki şu sahneyi görecektik sonrasında
Shabondy'de kutsal ejdere atar yapmıştı ya Zoro ona gönderme var büyük ihtimal.Aynen sana katılıyorum. Onlar da aklımdaydı da son sayfaya takılı kalmışım istemeden. Bir de Bege şey diyor. Luffy'e karşı sürekli baş ağrıtacak hareketler yaptığınızı itiraf edeyim, hepinizi öldürsem kendimi daha sağlama alırım vs. Yani Luffy ve tayfası olmadan daha iyi filan diyor. Onlar olmadan da bunu göze almış.
Ben pek çıkmayı sevmiyorum. Yorum çeviride mutlak tabii. Ama espri tarzı şeylere pek girmiyorum. Smoker başvuruyor.Sen de kendi yorumunu katabilirsin tabi ama tecrübe önemli elbet.
Pezo'ya güldük.Beğenmediysen üzülürüm.