Lan o sırıtmadan sonra ilk düşündüğüm tepkiyi veremiyorum konoyaro bakayoro

Luffy'nin adamları değil nakamaları, çok sevdiği dostları olacak o bir kere

Luffy'i savundum tarihe geçer artık

Lan o sırıtmadan sonra ilk düşündüğüm tepkiyi veremiyorum konoyaro bakayoro
Nami'nin olduğu yerde Sanji'ye 853 bölümdür yer düşmedi zaten. Bu yeni bir şey değil.
Tayfanın ana 3 lüsü belli zaten ve orda Sanji yok@Daredewill Bence hak ettiği yerde olmuş. Herkes haddini bilecek bundan sonra, Çoppa'nın sol tarafında oturan Sanji efendi.
@Monkey D. Dragon Sen ne diyosun bu ayrıntıya?
Sonuçta orda Luffynin emirinde hepsi. O yüzden Luffynin adamları oluyorLan o sırıtmadan sonra ilk düşündüğüm tepkiyi veremiyorum konoyaro bakayoro
Luffy'nin adamları değil nakamaları, çok sevdiği dostları olacak o bir kere
Luffy'i savundum tarihe geçer artık![]()
Ula adam 20 senedir Nami'yi Luffy'nin yanı başına çiziyor kapaklarda istikrarlı bir şekilde, Sanji'nin yeri orası değil deniyor şimdi deTayfanın ana 3 lüsü belli zaten ve orda Sanji yokAma Chopper da yok ahahahahaha noob Sanji gitsin kenarda takılsın.
Zaten şuan konu Nami değil belli ki insanlar ona itiraz etmiyorUla adam 20 senedir Nami'yi Luffy'nin yanı başına çiziyor kapaklarda istikrarlı bir şekilde, Sanji'nin yeri orası değil deniyor şimdi de![]()
Sanji varken Çoppanın oturması tam bir fail karakter için. Hadi Çoppa'yı oturtmazsın Jinbei'yi oturtursun yine normal durur ama tanuki nedir allaşkına?Tayfanın ana 3 lüsü belli zaten ve orda Sanji yokAma Chopper da yok ahahahahaha noob Sanji gitsin kenarda takılsın.
Yahu Nami yanına yakıştı dedik ama Chopper ne, orada Sanji sigarasını yakıp ipleri eline almalıydı? Amiraller gibi oturmalıydı. Karizamayı toplayacağı yer olacaktı.Ula adam 20 senedir Nami'yi Luffy'nin yanı başına çiziyor kapaklarda istikrarlı bir şekilde, Sanji'nin yeri orası değil deniyor şimdi de![]()