Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 858: Toplantı

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada kötü bir anlam sezdim ama olsum şapka çıkartayım. :sapkali:

Teorisyenler Luffy vs. Kaido'nun sağ kollarından birinin bizoan olma olasılığına niye takılmadı? :(
Neyine şaşırdın la gayet doğal bir mesaj attım.

Ayrıca bu şapkanın Luffy'i gördüğündeki triplerine ne diyorsun, çıkar mı bir şeyler ?

@amaneden
Toplantıdan çıkan sonuç:
Eyy Big Mom sen kimsin ya?
Biz bu yola çıktığımızda fıçı alacak paramı yoktu. Fıçının içine kendimizi soktuk. Şimdi sıra fıçıları patlatmaya geldi. Herkes kendi fıçısından sorumludur bu hayatta. Sıra Big Mon'ın fıçısında. Herkes fıçısını denk alsın.

Neyine şaşırdın la gayet doğal bir mesaj attım.

Ayrıca bu şapkanın Luffy'i gördüğündeki triplerine ne diyorsun, çıkar mı bir şeyler ?
Mecbur çıkacak. Bakarsın BM'nin ruhları diz çöker tövbe ister.

2 bölümdür çok mutluyum. BM düşünce daha da mutlu olacağım. :D

Bir de senin davşana nolmuş ya. Nami kadar olmasa da teşhir etmiş Oda onu da. :(

@amaneden
Toplantıdan çıkan sonuç:
Eyy Big Mom sen kimsin ya?
Oda'nın sapıklığı işte, hayvanları bile alet etti bu işe.
@Daredewill
İstemsizce güldüm ahhaha. :D Bir sahne ancak bu kadar farklı ve komik yorumlananilirdi. :/
Birde sen yorumla o zaman, farklı bakış görelim.:D

Zoro ve Law yoklar ortamda onları anlayabilirsin. Ama orada Sanji varken böyle bir oturma planı çizip Çoppa'yı sol kol yapıyorsa Oda bir şeyler demeye çalışıyor olduğundan bence. Dediğin gibi çökmüş bildiğin.
Brook niye yok demiyorum, o da ortamı bozar, hem çok uzun görüntü iyi olamazdı ama Sanji'ye bunu yapmamalıydı. Masaya oturmasa daha iyiydi.

Biz bu yola çıktığımızda fıçı alacak paramı yoktu. Fıçının içine kendimizi soktuk. Şimdi sıra fıçıları patlatmaya geldi. Herkes kendi fıçısından sorumludur bu hayatta. Sıra Big Mon'ın fıçısında. Herkes fıçısını denk alsın.

Mecbur çıkacak. Bakarsın BM'nin ruhları diz çöker tövbe ister.
Roger-Luffy benzerliği için yeni bir zemin hazırlanıyor sanırım. Ama bence sırf Roger'a benziyorlar diye Luffy'den korkmaları ya da etkilenmelerini istemiyorum ben. Bu kadar da olmasın.

Roger-Luffy benzerliği için yeni bir zemin hazırlanıyor sanırım. Ama bence sırf Roger'a benziyorlar diye Luffy'den korkmaları ya da etkilenmelerini istemiyorum ben. Bu kadar da olmasın.
Yok ya belki H. Haki muhabbetini falan görürüz ama ben BM ile Luffy'nin gerçekten dövüşmelerini beklemiyorum.

Bölüm güzeldi. Olaylar bağlandı. Bundan sonra olaylar hızlanacak.

-Lola mevzusunu netleştirdik. Neden ikiziyle evlenmediği de belli oldu Loki'nin.
-Diş geri geldi. Saçma bir şekilde de olsa dişin gelmesine sevindim. Luffy'nin gülümsemesini seviyorum :)
-Tüm tayfa bir güzel yıkandı, dinlendi, doydu. Zor bir savaş için hazır hale geldiler.
-Mom'un kızları Chiffon ve Praline bile Mom'a ihanet içerisinde. Artık bu işin dönüşü yok. Mom inmezse katliam olur.
-Pekoms gece boyunca körfez kargo ve paket taşıyan insanlarla dolup taştı diye endişe ediyor. Balık adamlar içeri sızanlara müsaade ediyorlar.
-Spoiler kısmına da yazmıştım bir tahmin olarak Vito'da bukalemun meyvesi çıkabilir.
-Bütün devler Mom'dan nefret ediyor dedi Chiffon. Bu bilgiyi Bege ile paylaştıysa düğüne gelecek devler de plan dahilinde olabilir.
-Mom'un bütün ailemle birlikte masada aynı seviyede oturmak hayalim sözünün de yalan olduğu ortaya çıktı. Tek derdi elde edemediği dev ordusuna dolaylı bir yoldan ulaşmakmış. Yani başka bir deyişle her şey KK olmak için :)
-Lola'nın annem size yardımcı olur sözünü Pudding'in hafıza silmesine bağlayanlar olmuştu. Bu bölümde sadece Lola'nın saflığından öyle dediği anlaşıldı. Mom ikizine bile tahammül edemiyor aynı yüze sahip diye.
-Luffy'nin ittifak olmak için tek şartının Bege'yi bir kez yumruklamak olması çok hoşuma gitti :) Bu çocuk adamın dibi.
-Caesar, Bege ve Luffy son sahnede birlikte çizildi. Yanda "üçlü hengame" yazıldı. Caesar'ın Mom'u indirme planında önemli işler yapacağına delalet olarak alıyorum bunu. Burnuma kitle imha silahı kokuları geliyor :)
-Caesar'ın tayfa gelme ihtimali halen kuvvetli. Tek eksiği tayfaya sadakat duymasını sağlayacak bir olay. Bu savaş sırasında bir şekilde ayalayabilir onu da Oda. Ama adam çok karaktersiz yahu :(
-Bölümün çizimleri çok iyiydi. Özellikle masa başındaki sahne efsaneydi. Oldukça da komik ve eğlenceli bir bölümdü. Luffy'nin saflıkları beni her zaman güldürmüştür. Gastino yalanını hemen yuttu :)
-Şimdi Bege'nin mükemmel planında sıra. Bakalım Mom'u gerçekten küçümsemiş mi. Düğüne gelen davetlileri dört gözle bekliyoruz. Çünkü artık tek sorun bizzat Mom'un nasıl ineceği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık