Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 858: Toplantı

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümü çok beğendim. Nicedir Luffy'nin bu davranışlarını görmemiştik. Spoiler'da yanlış aktarılan plan mevzusu vardı. Kavga plan üzerine değil, Luffy'nin Bege'den hoşlanmaması üzerineymiş. Bege'nin halihazırda bir planı var zaten.

Luffy vs. Bizoan.
Pekoms'u salmıyorlar.
Luffy'nin Vito'ya sen Bege misin? diye sorması. :oleyo:
Vito'nun Rero muhabbeti.
Lola, devlet, evlilik vesaire, bunlar açıklık gelmesi.
Süt ve ne biçim bedeniniz var muhabbeti.
Bege'nin kılık kıyafet disiplini? :(
Mafya kıyafetleriyle karşılıklı oturmaları (enfes)
Jinbei'nin Luffy'e iç güdülerini sorması, Luffy'nin Caesar'dan bahsetmesi. :oleyo: Müthiş.
Gangster Gastino.
Luffy'nin bunu yutması. :oleyo:
Luffy'nin yumruk atmayı istemesi ve Bege'nin sorun etmemesi.
Aralarında daha sonra geçmesi muhtemel bir husumet ve Bege'nin mükemmel bir planının olması.
Geriye kaldı 3 saat 20 dakika.
Tripartite turmoil!
Luffy yumruk atarken Gotti vurayım mı bunu moduna geçmiş. Vito da durduruyor sanırım. İnce ama komik detaylar var :hhh:

Şu dakika sayma saçmalığı beni benden alıyor yemin ediyorum ya 3 saat 20 dakika :mincika::mincika:

G4 den sonra da yok 10 dakika yok 3 dakika bilmem ne onların zamanında geçen 10 dakikayı biz 5 bölüm okuduk :of::of:

Luffy ilk Bege ile buluşma lafını duyunca direk bunu düşündü. Anlaşma falan umurunda değildi muhtemelen :D Gidim de şuna bir tane yapıştırayım diye düşünüyordu orada :D
Luffy'nin bu saf halleri bambaşka birşey ya :D
Ceasar bu bölümden sonra tayfaya falan gelmez abi. Adam fırsatını bulduğum ana seni gebertirim falan diyor. Tayfanın yüzünü bile görmek istemiyor. Cıkk olmaz gibi o iş. Ama ben gelmesini isterdim.
Ayrıca spoilerdan Bege'nin planı yokmuş gibi anlaşılıyordu ama adam mükemmel bir planım var diyor.
Adam mükemmel plan yapmış ve bunu muhtemelen balıkadamlar ve Luffyler olmamış haline mükemmel diyor onları da katınca ortaya çok acayip şeyler çıkabilir. Çok merak ettim bu planı bari haftaya öğrensek.

O mükemmel plan işin içinde Luffy varsa çöpe dönüşür :D kaç kere plan yaptılar da Luffy'yi hesaba katmamışlardı :üzgünüm:

Müthiş bölümdü ya. Ben bile güldüm. Luffy'nin verdiği tepkiler falan her şey süperdi. (Her şey değildi tabii, hâlâ o banyo sahnelerine ne gerek vardı bilmesem de bölümü okumanın zevkiyle göz ardı edebildim.)
Sen bunları diyorsan iş var bölümde :D
Bölümle ilgili tek eksik yanı Zoro ve Law'ın olmaması. Şöyle Luffy'nin yanında Law Zoro olaydı tadından yenmezdi bölüm.

Sen bunları diyorsan iş var bölümde :D
Bölümle ilgili tek eksik yanı Zoro ve Law'ın olmaması. Şöyle Luffy'nin yanında Law Zoro olaydı tadından yenmezdi bölüm.
Beğenmeyen kişiler seri ilerlesin, artık olaylar geçsin diye pek içeriğine bakarak okumadılar muhtemelen. Önyargılı yaklaşmışlardır. Gayet eğlenceli bir bölüm olmuş, bir de üzerine gayet güzel sahneler-banyo sahneleri hariç- var. Güzel valla.

Sen de var ya illa şöyle ağır abiler olsun istiyorsun. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık