Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 858: Toplantı

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda normal manganın yanında spin off çıkarıp banyo sahnelerini ayrı olarak koysa daha iyi olur.Bölümün yarısı meme üzerine...

Luffy vs. Bizoan.
Pekoms'u salmıyorlar.
Luffy'nin Vito'ya sen Bege misin? diye sorması. :oleyo:
Vito'nun Rero muhabbeti.
Lola, devlet, evlilik vesaire, bunlar açıklık gelmesi.
Süt ve ne biçim bedeniniz var muhabbeti.
Bege'nin kılık kıyafet disiplini? :(
Mafya kıyafetleriyle karşılıklı oturmaları (enfes)
Jinbei'nin Luffy'e iç güdülerini sorması, Luffy'nin Caesar'dan bahsetmesi. :oleyo: Müthiş.
Gangster Gastino.
Luffy'nin bunu yutması. :oleyo:
Luffy'nin yumruk atmayı istemesi ve Bege'nin sorun etmemesi.
Aralarında daha sonra geçmesi muhtemel bir husumet ve Bege'nin mükemmel bir planının olması.
Geriye kaldı 3 saat 20 dakika.
Tripartite turmoil!

Luffy'nin tüm tayfa koltuklarda ama Bege'nin ikisi hariç ayakta. Bir de bizim tayfanın karizma fena. :)

syncsta

Caesar'ın ismini hiç yanlış söylemiyor luffy . Yüzde 90 tayfaya gelir cc.

Jimbe : Do you like Big Mom ?
demesiyle tartışmaya noktayı koydu. Yılların tecrübesi bu olsa gerek. Bir an korkmuyor da değilim bir gün kendi menfaati için bizimkileri de satar mı diye. Ama satmaz yaaaaaa. Satmasın istiyorum. Ama kesin de konuşamıyorum. Olaylara öyle mantıklı bakıyor ki ve nasıl davranırsa kendisine zarar gelmez ve faydalı olur diye düşünüyor ki bir an korkuyorum bu durumdan.

Bölüm Jimbe dışında boştu benim için. Bir de Lola'nın kız kardeşinin Koca Ana'ya neden ihanet ettiğini öğrendik.

Verdim kötü oyunu. Bu ney la, manganın yarısı banyo seyrettik. Bege'nin velette kendi gibi aynen :/

Edit: Lola'nın kardeşi de niye Mam'ın karşısında anlamış olduk. Benim ailem artık Bege diyor :) Mam bunu öğrendiğinde ölecek bir kardeş daha çıktı. Sırf kardeşi ölecek diye Lola bile gelebilir bir şekilde (vivre kartı varsa tabii, çünkü çanlar bege ve tayfası için çalmaya başladı)

Son düzenleme:
Güzel bölümdü.Toplantı sahnesinde tek eksik luffy ye ceket.Bir de arkaya yaslanıp,sağ kolu nami ye atsa tam olurmuş.Devler de samuray lar gibi övüldü.Bakalım ne kadar işleyecek devleri.Bege kendinden ve plandan çok emin.Merkezde bulunması her şeyi biliyor anlamına gelmeye bilir.Gerçi ayna dünyası var kurtarıcı mangaka deux u koydu zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık