Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 858: Toplantı

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke başına BENCE getirseydin, o zaman çelişmezdin kendinle. :) Ama sen de haklısın, seviye o kadar düşük ki, bir hikaye serisinde mangaka ana hikayeyle ilgili yüz bölümde 1 bilgi verdiği için okurların şükür duasına çıkmalarını normal karşılamak gerek. :)
Seviyeyle alakası nedir bunun? Adamın tarzı bu. Her insanın farklı kabiliyetleri özellikleri var.

Seviyeyle alakası nedir bunun? Adamın tarzı bu. Her insanın farklı kabiliyetleri özellikleri var.
E. Oda için yeteneksiz demedim, lakin ne yeteneğinin olduğu da beni ilgilendirmiyor, ben serisini eleştiriyorum. E. Oda haftalık bölümü dergide yayınlattığı anda o yapıt kamuya ait olur. O yüzden bir eleştiri yapılınca ama adamın tarzı o gibi bir savunma ileri sürülemez. :)

@Reiper buna rağmen 858 bölümdür ilgiyle takip etmen takdire şayan. :)
Dressrosadan beri OP okumuyorum sadece spo yorumlara bakarım ara sıra o da boşluktan oluyor. Malum seri bittikten sonra okuyacak seri kalmadı zira piyasada. :)

CC istese anında bayıltır BMyi oksijeni kesip de OP işte, mantık aramamak lazim, he deyip geçeceksin. :)

Öte yandan aramızda hala Lawın da mükemmel planı vardıcılar var, onlari görmek üzüyor beni. Luffy zaten bugünler için var. Begein planı tutmayacak ve Luffy devreye girip BMyi indirince Begein ve diğerlerinin de bağlılığını kazanmış olacak. Klasik OP klişesidir bu ve her zaman tutar. :)
Ruh meyvesinin kapsamı belirsiz, Brook gibi ruhunu filan salabiliyorsa bayılmaz. Cc'nin Mom'ı görünce korkudan bayılma, kaçma ihtimalleri de var tabi. Mangaka ne çizerse he dicez geçicez. :D

E. Oda için yeteneksiz demedim, lakin ne yeteneğinin olduğu da beni ilgilendirmiyor, ben serisini eleştiriyorum. E. Oda haftalık bölümü dergide yayınlattığı anda o yapıt kamuya ait olur. O yüzden bir eleştiri yapılınca ama adamın tarzı o gibi bir savunma ileri sürülemez. :)

Dressrosadan beri OP okumuyorum sadece spo yorumlara bakarım ara sıra o da boşluktan oluyor. Malum seri bittikten sonra okuyacak seri kalmadı zira piyasada. :)
Okumadığın bölümler hakkındaki yorumlar bile ilgini çektiyse ne mutlu Odaya! :)

Bana her ikisine de giydirmeye çalıştın gibi geldi de neyse. Haklısın eleştiri yapabilirsin lakin ilişki kurmaya çalıştığın konu garip. Ana hikaye hakkında yuvarlarsak eğer 20 bölümde bir bilgi vermesini mi bekliyorsun? 3 Arc'da Ana hikaye hakkında tüm her şeyi öğrenirdik herhalde böyle olsa. :D

Luffy asla Bege gibi birinin planıyla başarıya ulaşmaz o iş yatacaktır. BM Bege'i fena harcayacak bence zaten karaktere baktığımda sırf ihanet sırf kötülük görüyorum çok yaşamaz maziye karışanlar listesine girer :rolleyes:

Hadi kardeşler mal Judge senin planın yok mu ya ? :D
Seride herkes kibrinden kaybetti şimdiye kadar, en büyük kibir de yonkoularda gibi görünüyor. Judge ise kafası fazla basmıyor gibi ya da Mom şimdiye kadar bu düğün gibi olaylarda hiç ihanet etmemiş olabilir. 40 tane çocuk evlendirmiş olsa hiç de böyle arkadan vurmadıysa Judge buna güvenmiş olabilir. Sonuçta yonkou bu istese bunları ezer geçer.

Seride herkes kibrinden kaybetti şimdiye kadar, en büyük kibir de yonkoularda gibi görünüyor. Judge ise kafası fazla basmıyor gibi ya da Mom şimdiye kadar bu düğün gibi olaylarda hiç ihanet etmemiş olabilir. 40 tane çocuk evlendirmiş olsa hiç de böyle arkadan vurmadıysa Judge buna güvenmiş olabilir. Sonuçta yonkou bu istese bunları ezer geçer.
Yonkoular zaten kibirli olsun bence onlar olmayacak da ben mi olacaģım. Yani mantık olarak bir yonkounun bölgesine gidiyorsan acaba ??? Bunun altından bir şey falan çıkar mı diye düşünür insan ki Pudingden anlar insan resmen her şey yolunda Puding razı falan hiç bi4 şikayet yok herkes mutlu mesut. :D

Bege'nin 3 gözlü kızın gerçek kimliğinden haberi var mıdır acaba? Pek kimse bilmiyor diye biliyorum. Özel yeteneği de var hanım kızımızın. Kilit nokta olabilir pudding karakteri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık