Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 858: Toplantı

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bolum icin cok iyiye oy verenler kaido nun gorunmesi gibi bolumlere ne oy veriyorlar anlamadim. One piece oldugu icin cok iyi verilmemeli bolum degerlendirilmeli bence

Çünkü Luffy nefesini tutabilirken, BM nefesini tutamıyor. :oleyo:
Luffy CCnin yeteneğini öğrenmeden önce yanında Franky Robin Smoker Tashigi vs varken topluca tek yedi, unutuluyor sanırım mevzular. :)

Bu bolum icin cok iyiye oy verenler kaido nun gorunmesi gibi bolumlere ne oy veriyorlar anlamadim. One piece oldugu icin cok iyi verilmemeli bolum degerlendirilmeli bence
Bu bölüme ćok kötü diye oy verdim, Kaidonun çiktığı bölüm de oldukça vasattı. Dikdörtken balonlarda yazan bilgiler hatrına orta vermiştim sanırım. Sen adamı 800 bölüm sakla, sonra en gereksiz yerde ahan bu da Kaido de, he canım oldu. :)

Kaido nun gözükmesi de çok iyi. Bu çok eğlenceli ve bilgi dolu bölüm de çok iyi. İkisi de çok iyi olabilir. Niye ayrım yapalım ki? Komik bölüm de çok iyi olabilir.

Kaido'nun göründüğü bölümün teması başka, bu bölümün teması başka. Ona bakarsan buraya gelip One Piece'ten 500 farklı sahne sayarak "Bu bölüme çok iyi verenler şu bölüme ne veriyorlar" anlamadım diyebilecek 20 kişi çıkar. Ayrıca bunlar göreceli şeyler.

Bununla birlikte örneğin Zou'da yol kitabelerine dair bilgi aldık. O bölüm için ne çok iyi yeter ne de çok iyi çarpı çok iyi.

Tüm BM korsanları, düğün günü Vinsmoke'ları katletmek için hazır olacaklar. Bege de ''Kale'' sıfatıyla yerini alacak orada. Onun da bilgisi var yani.

Germa'nın her şeyden habersiz olduğunu sanmıyorum. İttifak arayan Bege, ölmek istemeyen Germa. İttifak kurmak için ikisinin de iyi bir sebebi var.

Farkettiysen zaten dediğin gibi çok garip bir şekilde içip durdular. Abartı durumu vardı biraz. Bu da bu durumu saklamak, pek bir şey belli etmemek içindi diye düşünüyorum. Big Mom adamlarının önünde göstere göstere yaptılar şu içme yeme işini. Neden olabilir? Bir şeyi anlamasınlar diye.
Valla sen öyle bir açıklama yapıyorsun ki Bm inecek diyeceğim neredeyse ama umarım planlı bir şeyleri vardır. Bege ile olmasa bile kendi çaplarında vardır. Bunlar suikastçi bunların klon ordusu var boşuna değildir herhalde..

Kaido'nun göründüğü bölümün teması başka, bu bölümün teması başka. Ona bakarsan buraya gelip One Piece'ten 500 farklı sahne sayarak "Bu bölüme çok iyi verenler şu bölüme ne veriyorlar" anlamadım diyebilecek 20 kişi çıkar. Ayrıca bunlar göreceli şeyler.

Bununla birlikte örneğin Zou'da yol kitabelerine dair bilgi aldık. O bölüm için ne çok iyi yeter ne de çok iyi çarpı çok iyi.
Keşke başına BENCE getirseydin, o zaman çelişmezdin kendinle. :) Ama sen de haklısın, seviye o kadar düşük ki, bir hikaye serisinde mangaka ana hikayeyle ilgili yüz bölümde 1 bilgi verdiği için okurların şükür duasına çıkmalarını normal karşılamak gerek. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık