Sapiensi mi okudun sen..Atalarından fazla uzaklaşamamışsın demek. Hani homoeraktus falan.
Sapiensi mi okudun sen..Atalarından fazla uzaklaşamamışsın demek. Hani homoeraktus falan.
Devlerin aşkı büyük olur, ya dağlar yerle bir olacak ya kıyametler kopacak demişler.Devlerin elinde kılıç varsa fikrin değişir belki?
Kanjuro'dan sonra fazla ümitlenme bence.bu arcda karakter tasarımı olarak pek bişey göremedik.. Wanodan umutluyum.. Ne de olsa samuraylar adamlar..
o da nazar boncuğu olsun hem o ninjaydı.. Wano arcda karizma bi iki kişi görmek istiyorum..Kanjuro'dan sonra fazla ümitlenme bence.
Ninja olan Raizo.o da nazar boncuğu olsun hem o ninjaydı.. Wano arcda karizma bi iki kişi görmek istiyorum..
Ninja olan başka. Sana bir de Kinnemon, Momonosuke verelim üstüne.o da nazar boncuğu olsun hem o ninjaydı.. Wano arcda karizma bi iki kişi görmek istiyorum..
Müttefikler gene sirk kaçkını çizebilir ama düşmanlar eli yüzü düzgün adamlar çizer diye umut ediyorumNinja olan Raizo.
Samurayları da tuhaf cizebilir. Miyamoto gibi birşey çizse şaşırtır beni.
Zeus ve Prometeus dedi Calliou şapkalı bulut çizdi.Müttefikler gene sirk kaçkını çizebilir ama düşmanlar eli yüzü düzgün adamlar çizer diye umut ediyorum![]()
onu sorma ya karakterleri tanıtırken nasıl bişey acaba diyon.. bi bakıyon pamuk şeker..Zeus ve Prometeus dedi Calliou şapkalı bulut çizdi.
O yüzden beklentimi düşük tutuyorum ben ne çıkarsa razı olayım diye
Teşekkürler sahne güzeldi yaptımadamı kendi silahıyla vurmak böyle bişey galiba.. bu arada avatarın iyi olmuş..
Döver zaten onda sıkıntı yok. Ama kendi içindeki mahcubiyeti giderecek bir şeyler yapması lazım. Bir takım fedakarlıklarda bulunabilir.Şöyle bir iki kişiyi dövse iyi olur![]()
Elinde kılıç olan büyük insan(dev)>Elinde kılıç olan normal insanNe alakası var anlamadım şuan.
Şimdi hocam o kadar Sanji ezikleyen yorumun içinden nasıl beni tutturdun öncelikleAdam işleri yoluna koyduğunu, tayfayı ve Zeffi bu evlilikle kurtardığını düşünerek "Puddingin gönlünü de hoş edeyim kız o kadar üzüldü etti yakışmaz bana masum birini üzmek" diye yaptı onu.
Luffy'yi dövmesinden dolayı eleştirilebilir ama zaten adamın amacı bi şekilde peşinden gelmemesini ve mümkünse onu orada bırakmalarını sağlamaktı. Yapmadılar. Luffy duyguları çok iyi anlayan bir adam. Sanjinin nasıl bi ruh haliyle hareket ettiğini çok net anladı. Zaten kaptanlığını da hep böyle kabul ettirdi hepsine. Velhasılı Sanji'nin kötü hissetmesi falan normal. Adamın evdeki hesabı çarşıya uymadı. Ama olur olmaz şeylerden de eleştirmek moda oldu. Yok şurada oturdu, yok çiçek topladı, yok yemek yaptı falan. Hepsinin nedeni ve hangi duyguyla yapıldığı da ortada. Herkese evlenmem diyen adam da aynı gidip Puddinge evlenme teklif eden de! Esas soru şu niye yaptı?![]()
Herhalde kişisel güçten ziyade genel ortalamayı kastediyorlar. Arada bir böyle çılgın adamlar çıkıyor olsa da geneli zayıf olduğundan olabilir. Zaten şeytan meyvesini bile mit sanıyordu çoğu. En güçlü korsan Arlong'tu. Bege'nin denizinde ise intikamından çekindiği adamlar var süpernova olduğu halde.O ölçüt bana çok saçma geliyor. En güçsüz deniz Doğu Mavi deniyor. Ancak dünyanın bilinen gelmiş geçmiş en güçlü adamı oradan çıkmış (Roger). Yine o adama karşı koyabilecek güçte biri de oradan çıkma (Garp). Nasıl en güçsüz deniz burası anlamadım. Bu ikisine rağmen en güçsüz ise, Diğer mavi denizlerde über adamlar var sanırım.