Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 858: Toplantı

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamı kendi silahıyla vurmak böyle bişey galiba.. bu arada avatarın iyi olmuş..
Teşekkürler sahne güzeldi yaptım :)
Şöyle bir iki kişiyi dövse iyi olur :D
Döver zaten onda sıkıntı yok. Ama kendi içindeki mahcubiyeti giderecek bir şeyler yapması lazım. Bir takım fedakarlıklarda bulunabilir.
Ne alakası var anlamadım şuan.
Elinde kılıç olan büyük insan(dev)>Elinde kılıç olan normal insan
Zaten bu normal bir şey. Ulusun güçlü olması önemli değil. kişiler önemli demek istiyorum sadece. Çıkacak karakterleri bir görelim.
Adam işleri yoluna koyduğunu, tayfayı ve Zeffi bu evlilikle kurtardığını düşünerek "Puddingin gönlünü de hoş edeyim kız o kadar üzüldü etti yakışmaz bana masum birini üzmek" diye yaptı onu.
Luffy'yi dövmesinden dolayı eleştirilebilir ama zaten adamın amacı bi şekilde peşinden gelmemesini ve mümkünse onu orada bırakmalarını sağlamaktı. Yapmadılar. Luffy duyguları çok iyi anlayan bir adam. Sanjinin nasıl bi ruh haliyle hareket ettiğini çok net anladı. Zaten kaptanlığını da hep böyle kabul ettirdi hepsine. Velhasılı Sanji'nin kötü hissetmesi falan normal. Adamın evdeki hesabı çarşıya uymadı. Ama olur olmaz şeylerden de eleştirmek moda oldu. Yok şurada oturdu, yok çiçek topladı, yok yemek yaptı falan. Hepsinin nedeni ve hangi duyguyla yapıldığı da ortada. Herkese evlenmem diyen adam da aynı gidip Puddinge evlenme teklif eden de! Esas soru şu niye yaptı? :(
Şimdi hocam o kadar Sanji ezikleyen yorumun içinden nasıl beni tutturdun öncelikle :) Ben karakteri eziklemedim hiç bugüne kadar. Eleştirdiğim de sadece bu mevzu var. Gözler kalp, elinde çiçekler, Puding-chan deyip gezerken Luffy ile Nami ölü mü diri mi işkence görüyorlar mı vs bundan haberi bile yoktu. Ben endişeli bir şekilde oturmasını içinin içini yemesini beklerdim. Unutmaya çalışmasını doğru bulmadım. Hem bir insan psikolojisi bozuk da olsa yaptıklarından mesuldür. Adam öldürenlerin de psikolojileri bozuk, karısını dövenlerin de hayvanlara eziyet edip keyif alanların da. Sanji de zaten bunun bilince olduğu için mahçup, bundan dolayı tayfaya dönemem diyor. Adamın kendisinin bile kabul ettiği hatadan bahsediyoruz. Bu arc bitmeden düşüşü gibi yükselişinin de hızlı olacağını umduğumu da belirtmişim. Önceki sayfalarda da Sanji ile Çoppa kıyaslaması için bana göre güzel bir cevap atmıştım bu oturma planıyla ilgili. Üşenmezsen ona da bir bak istersen :)
O ölçüt bana çok saçma geliyor. En güçsüz deniz Doğu Mavi deniyor. Ancak dünyanın bilinen gelmiş geçmiş en güçlü adamı oradan çıkmış (Roger). Yine o adama karşı koyabilecek güçte biri de oradan çıkma (Garp). Nasıl en güçsüz deniz burası anlamadım. Bu ikisine rağmen en güçsüz ise, Diğer mavi denizlerde über adamlar var sanırım.
Herhalde kişisel güçten ziyade genel ortalamayı kastediyorlar. Arada bir böyle çılgın adamlar çıkıyor olsa da geneli zayıf olduğundan olabilir. Zaten şeytan meyvesini bile mit sanıyordu çoğu. En güçlü korsan Arlong'tu. Bege'nin denizinde ise intikamından çekindiği adamlar var süpernova olduğu halde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık