Aynen öyleNami'nin orada olması gayet normal, diplomasi işlerini Luffy, Sanji yada Zoro yürütemez. Chopper yerine Robin olmasını beklerdim ama Robin adada değil. O koltuğa Sanji de Chopper da otursa bir şey değişmez çünkü etkisiz elemanlar.

Aynen öyleNami'nin orada olması gayet normal, diplomasi işlerini Luffy, Sanji yada Zoro yürütemez. Chopper yerine Robin olmasını beklerdim ama Robin adada değil. O koltuğa Sanji de Chopper da otursa bir şey değişmez çünkü etkisiz elemanlar.
Devlerin elinde kılıç varsa fikrin değişir belki?Yani diyor ki arkadaş, en güçlü ulus olabilirler ama Wano'da kişi olarak onların en güçlülerinden daha güçlü samuraylar çıkabilir. Ki ben de katılıyorum dediğine.
Yok sigara içen varsa değişirDevlerin elinde kılıç varsa fikrin değişir belki?
Valla adada zehir üretebilen ve zehiri emebilen tipler var çok değişik senaryolar olabilir.Çizimler çok güzeldi. Bu CC sayesinde belki pastaya zehir koymuş olabilirler.
Devlerin elinde kılıç olması bir şeyi değiştirmez , büyüklük , gücü arttırır lakin , aldığı saldırı alanını da arttırır. bkz: Little Oars JRDevlerin elinde kılıç varsa fikrin değişir belki?
Onlar %100 olur zaten, her arc çıkıyorlar. Sanji avatarları boy gösterir arc sonu. Çakma Sanji fanlarıyla dolar buralar.Çok da iplememek lazım. Arc sonunda sağlam birisini döverse Sanjiiiiii çok güjjlüüüü, Sanji king!1!!1 falan diye dolanacaklar buralarda