Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 839: Sana Olan Borcumu Asla Unutmayacağım

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    135
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de ben harbiden sağlam Sanji fanıymışım. Zaten öyle olduğumu düşünüyordum ama bu kadar beklemiyordum. Her sayfayı ağzım kulaklarımda, büyük bir heyecanla birkaç kez okudum. Sanji'li bölümler mutlu ediyor beni. :D

Tekme ustası Sanji, kardeşinin tekmesini farketmeyecek durumda değildir bence.
Senin mantığına göre zoro kılıç darbesi, luffy de yumruk yemez.Bu adamın kardesleri kim ne derse desin güçlü onlardan yiyeceği bir tekme sanjiyi güçsüz yapmayacağı gibi o 3 tane kardes zımbırtısını da sanjiden iyi yapmaz.

Vinsmokelar iyice tüp bebek gibi gelmeye başladılar. Sanji'nin deney ürünü çıkmasını istemem umarım normaldir. Zeff'i görünce birşey yapamadı reis. Niji'nin tekmeden çok şey beklememek lazım artık kim tekme yumruk atsa rüzgar oluşturur. Burası shin sekai. Sanji en son birine patlayacak kime patlarsa artık o bölümü dört gözle bekliyorum.

Herkesin iradesi aynı değil ki. Kimse doğuştan şerefsiz olamaz sonuçta. Ne kadar katliam içinde yaşasa da arada bir çıkabiliyor Sanji gibileri. Ama diğer kardeşlerinde bir suçu yok.
Kimse doğuştan kötü olamayacağı gibi doğuştan iyi de olamaz. Bunun ailesi var, çevresi var falanı var filanı var. Bence Sanji'yi farklı birileri yetiştirdi, diğerlerini ise bizzat babaları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık