Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 839: Sana Olan Borcumu Asla Unutmayacağım

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    135
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış anlaşılma olmasın Sanji istese o tekmeyi durdururdu. Şekilde gözüktüğü gibi.

Niji tekme atsa ne olur yav. Babasi attı da ne oldu? Rüzgara takan olmuş. La Reiju bir çaktı Yonji nasıl uçtu hatırlayın. Ama hasar yoktu herifte.

Sanji'nin bunlardan birini dövmesi beni sasirtmaz. Hem de dj ile dövmesi. Ben açıkçası okama kenpo varsa onunla ne seviyeye uçacak onun merakindayim.

Şu kapsüller içinde olan adamlar.. Hepsi standart askerler. Ancak bunların seviyelerini belirleyecek bir teknoloji olabilir. Yani farklı levellerde askerler üretiyor da olabilirler, hepsi aynı da olabilir. Peki daha güçlü bir insan kapsüllerin içine girse ne olur ? Normal insanlar için kapsüller, var olan gücün üzerine koyuyor olabilir. Seviyesi 10 olan bir adamı 15, 15 olanı 20 yapabiliyorsa dehşet bir teknoloji.

Sanji'nin bunlardan birinin içine gireceğini düşünmüyorum ama girerse güzel olur. Potansiyelinin çok büyük bir kısmını bu vesileyle ortaya çıkarır ve şov başlar :)

Birileri hala Luffy olsaydı modunda. Çünkü Mf'de olduğu gibi ortam değerlendirmesi yapamıyorsunuz. Sanji'nin içinde bulunduğu durumun güçle alakası yok. Zeff hayatında değer verdiği isimlerin başında gelen biri. Bu adamı kaybetmek istemiyorsa köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek zorunda. Ve daha da önemlisi Sanji Luffy gibi mal değil, aklını ve mantığını kullanabilen biri ;)

Luffy olsa iki atarlanır yer sopasını otururdu aşağı. Olacak olan bu. Orda 5 tane hatırı sayılır güçte adam var. Üstelik 1 ve 2 numara bunlar içinde daha bir ayrıcalıklı. Adamın basit bir tekmesi bile ne kadar hızlı ve güçlü, gördük. Herifler boş değil. O yüzden Luffy olsaydı edebiyatı yapmak yerine az Sanji'nin tarafından bakmayı deneyin.

Bir arkadaş Mom'un bu deney ürünü arkadaşlara ruh verebileceğini söylemiş. Mantıklı olsa da anlaşmanın bu olduğunu zannetmiyorum. Çünkü Mom'dan önce de bu adamların yüksek teknolojisi ve bir ordusu vardı. Mom'un bir ''milad'' olduğunu düşünmüyorum. Askerler syborg mantığında çalışıyorsa onları canlandırmak içi bir ruh gerekmez. Ki bu askerler sadece itaat eden adamlar. Sorgulama 0. Sanji vs. Judge'da gördük.

Yalnız Sanji'nin psikoloji alt üst. Herif en son hard metale bağlayıp kendini kaybedecek. İşte o zaman ortalık toz duman..

Çok yakında :ehe:

Son düzenleme:
Germa 66'nın nihai amacı eski şaşalı günlerine geri dönmek. Bunun için de herşeyi kullanmaktan çekinmiyorlar. Mom ile ittifakın da tek amacı biraz daha güçlenmek. Sonrasında Mom'ı ortadan kaldıracaklardır. Büyük bi ihtimal ihanet edecekler ittifaka. Çünki Robin zamanında demişti: İttifak aynı zamanda ihaneti de barındırır diye. Bu arc boss Vinsmoke ailesi olacak gibi duruyor. Mom'ı kurtaracak olan Luffy. Böylece Mom ile olası vs de olmayacak, Pekoms gibi bi adam da kaptanına ihanet etmemiş olur. Son bölümde ki Judge'nin konuşmalarını bunu gösteriyor. %80 ihtimalle Germa ittifaka ihanet edip Mom'ı indirmek isteyecek ve Luffy engel olacak.

Kimse doğuştan kötü olamayacağı gibi doğuştan iyi de olamaz. Bunun ailesi var, çevresi var falanı var filanı var. Bence Sanji'yi farklı birileri yetiştirdi, diğerlerini ise bizzat babaları.
Avatarı izledin mi bilmiyorum. Zuko sürekli annesinin yanında dolaşıyordu. Annesinin karakter özelliklerini almıştı. Azula mıydı kız kardeşinin ismi oda Zuko ya aynı böyle davranıyordu. Yani aynı hikaye olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık