Ya da biz Hasırşapkalarız! deyip tek atarOda vs yi yine çizmeye üşendi ve 1 gün aralıksız dövüştüler, sonunda da luffy kazandı der. Adamın 1 saatten uzun vs si yok, bu da oldu deriz artık.

Ya da biz Hasırşapkalarız! deyip tek atarOda vs yi yine çizmeye üşendi ve 1 gün aralıksız dövüştüler, sonunda da luffy kazandı der. Adamın 1 saatten uzun vs si yok, bu da oldu deriz artık.
Çok tırt meyve yav.Ben hiç beğenmedim meyvesini.1 v 1 meyvesi değil.Bisküvi meyvesi tuhaf geliyor bana. Yürüyen bisküviler felan. İlginç yani. Belki kendi yanındakileri de Big Mom sayesinde canlandırıyordur. Ama ayna meyvesi güzel imiş. Sevdim bunu.
Ayrıca adam yonkounun büyüklüğünü güzel işledi. BM diğerlerine göre hafif mi felan dedik ama sırf zırhı ile 860 milyon ödül alan adamı var bunun da. 860 milyonluk adam posterini yanında gezdirecek kadar düşmese iyi idi aslında. ''Yanımda gezdireyim de arada hava atmak için lazım olur.'' diye düşünüyor galiba.
Biri yazmıştı Luffy esir düşebilir diye.Luffy yenilebilir yaniLuffy yenildi denecek diye korkuyorum.Yoksa zaman atlaması olmaz.Zaten biraz da erken açtı g4 pek hayra alamet değil.Umarım oda bunu yapmaz.
Aslında luffy ve law pastanın içinden çıkıp aniden anaya saldırsa çok iyi olurdu.Buna benzer bir film sahnesi var oradan aklıma geldi.Biri yazmıştı Luffy esir düşebilir diye.Luffy yenilebilir yani![]()
Dimi dimi nerde Marco Ace Jozu Ace nerde biskivit :S mangaka meyveden sakınmış ama haki vermiş adama.Çok tırt meyve yav.Ben hiç beğenmedim meyvesini.1 v 1 meyvesi değil.
İsmi tırt ama yaptığı zırhların sertliğini Luffy g2 ve g3 ile aşamadı bile? Tek hareket ile bir sürü zırh ortaya çıkarıyor.İstediği gibi emirler veriyor. Haki basmış olamaz hepsine. Çünkü temas felan yok.Dimi dimi nerde Marco Ace Jozu Ace nerde biskivit :S mangaka meyveden sakınmış ama haki vermiş adama.
g3 direnmesi cidden enfes bir şey g3 lan bu g3 :/
Lan tırt işte niye böyle yapıyon :/İsmi tırt ama yaptığı zırhların sertliğini Luffy g2 ve g3 ile aşamadı bile? Tek hareket ile bir sürü zırh ortaya çıkarıyor.İstediği gibi emirler veriyor. Haki basmış olamaz hepsine. Çünkü temas felan yok.
Bu bisküviden yaptığı şeyler çok sert olmalı. Her şeyi geçtim elindeki kılıçları bile bu meyve ile yapıyorsa yumuşak bir kılıç olacağını felan düşünmüyorum. Meyvenin isim tırt ama yapabildikleri çok iyi.
Zayıflığıda vardır oda süttürLan tırt işte niye böyle yapıyon :/
Anladık ki olay meyvede değil kullanıcısında.
İşte buZayıflığıda vardır oda süttür![]()