Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838: Bropper

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berke

Valla babaları biraz korkuyo gibi big mom dan doğal olarak. Yenebileceklerine inanmadan yardım etmezler.

Luffy'in parçaladığı içinden Craker çıkan zırhda Haki var haki yükleyebiliyor adam içinde zaten, yaydığı aurada aynı yerde oldugundan Luffy anlayamıyor, Doffy'nin yanındaki sümüklüyüde anlayamamıştı hatırlayın, ve Luffyi gafil avlayıp kolunu az biraz kesiyor, Ama dövüşün devamında oluşturduğu bin tane yaparım ben dediği Krakerler ilki gibi değil çünkü onlarda haki yok içi boş Doffy'nin kolonu gibi, Herkes Bege den ümitli gibi bi durum var ama Luffy'nin yolculuk ettiği birini vurdu bu adam hem Zoo'da hemde Tümkekte biryerlerde, ben Begeden ittifak beklemiyorum ( güçlü olmadığınıda düşünüyorum akıllı sadece ) adam zaten Hasırların yarattığı karmaşıklıktan yararlanıyorum tarzı bişiler demişti...
Craker dönmedi aradan bir gün geçtiğine göre ve BG hala Luffy'nin son şansı tarzı bi konuşma yaptıgına göre vs nin sonucundanda haberi yok buda Luffy işi bitirmiş manasına geliyor bence, forumun aksine Luffynin kolay kazandığını düşünüyorum..............

Croco-Boy

Belki bolumle alakasiz ama aklima gelmisken yazmaliyim.

Sanji'nin koluna babasinin taktigi bomba bilekleri Luffy dugunu bastigi zaman Rayleigh'in Shabondy de denizkiziyla deve ve kendine yaptigi teknikle bomba bileklerinden kurtaracaktir.

Bölüm yorumuna gelirsek ;

Luffy'nin kolu kesilirken uzuldum ama o kadarini yapamasa vs tek tarafli olacak ve herkes yonkouyu kucuk gorecekti. Fakat bu lufy nin crackeri cerez yapmasini degistirmicegi kesin.

Pedroyla brook aceleci olmali , hala agizlarini ayiriyorlar sagda solda.

Bropper ne pesinde acaba ? Direk şatoya girip sanjiyr ulasacaklar onu kurtaramasalar bile haberdar edecekler odasindaki aynadan sanirim.

Shaaaaaankusuu:cool:

vayt be bizim velet İmparatorun has adamıyla çarpışıyor yener yenilir salla da çarpışıyor lan çarpışıyor çok güzel bu be(yenmiştir bence)
lan Marco gelse ona bile eyvallahı yok artık reissin. O marco ki 3 amiral görüp hala dimdik ayakta kalabilen bir babayiğit.

Saygılar kaptan...

1 günlük zaman atlaması oldu bu dövüşün sonlandığı anlamına geliyor yani luffy kazandı. Dövüşün içeriğini bilmem ama sonuç net ortada. Zoro fanları Luffy fanları falan boş bir tartışma dönüyor artık son bölüme kadar ne zoro ne luffy asla kaybetmeyecektir o yüzden gereksiz bir rekabet yaratıyorlar zihinlerinde. Zoro aklını kaybetmezse eğer yerine canını vermeye hazır olduğu kaptanına saldırmayacaktır. Asla sonucu kesinleşmeyecek bir tartışma. Bu arada Zoro neredeyse kaptanı kadar ünlü ve güçlü biri tam bir sağ kol neden kıyaslanıyor anlamıyorum zoro'yu sevenler luffy'i luffy'i sevenler zoro'yu mu sevmiyor buna inanamam işte.

Cracker'ın bisküvilerine ruh ekleme olayı çok iyiymiş. Kaido (pek görmedik ama) ve Bigmom çok güzel oturtmuş sistemini. Teach'in oluşumu da belki onlar kadar güçlü olabilir ama henüz onlar kadar sistemli bir organizasyonu yoktur bence. Bir Shanks kaldı, 1 gemi içindeki adamların gücüyle yonkou olunmayacağına da emin gibiyiz, o nasıl bir sistem kurmuş acaba. En psikopatları bu çıkacak diye korkuyorum :D Aslında hoşuma da gidebilir :a:

Oda vs yi yine çizmeye üşendi ve 1 gün aralıksız dövüştüler, sonunda da luffy kazandı der. Adamın 1 saatten uzun vs si yok, bu da oldu deriz artık.

Bisküvi meyvesi tuhaf geliyor bana. Yürüyen bisküviler felan. İlginç yani. Belki kendi yanındakileri de Big Mom sayesinde canlandırıyordur. Ama ayna meyvesi güzel imiş. Sevdim bunu.

Ayrıca adam yonkounun büyüklüğünü güzel işledi. BM diğerlerine göre hafif mi felan dedik ama sırf zırhı ile 860 milyon ödül alan adamı var bunun da. 860 milyonluk adam posterini yanında gezdirecek kadar düşmese iyi idi aslında. ''Yanımda gezdireyim de arada hava atmak için lazım olur.'' diye düşünüyor galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık