Demek ki kadın böyle konuşuyor.Evet beklentisi vardı. Ama sonrasında diyor ki bu böcek büyük konuşmuş.Böcek diyor resmen.
Hani haklı da Kadın. Daha ses seda çıkmadı Cracker'i yolladıktan sonra.
Ama bir sürpriz olacak gibi bakalım. Epik bir giriş yaptıracak gibi Mangaka.
Umarım Ace'in Teach'e yenilmesi gibi şaşırtıcı bir şey olmaz.
![]()
Niye, sol kolu yok işte.ODA çizmeye çizmeye unutmuş shanksın hangi kolunu kaptırdığını :/
tamam benim hatam.Niye, sol kolu yok işte.![]()
Vinsmoke'lar Mom'un yanında olurlarsa bizim Mom'la birlikte bu adamları indirebilmemiz için 7-8 tane Luffy'ye sahip olmamız gerekir. Sırf bu mantık bile Vinsmoke'ların bir şekilde bizim yanımızda yer alacaklarının bir göstergesi bence.Bu hafta nasıl g4 ile yamulttuğu kişi kukla çıkarak süpriz yaptıysa , aynı şekilde haftaya farklı bir süpriz gelecek.
Tek umudum Vinsmoke ailesinin bizim tarafımızda olması. Yoksa işler sakat.
Bir sürü zırhı var diye kendi dayanıksızdır gibi saçma bi çıkarımda bulunanlar olduBeyler Craker acıya dayanamam tarzı birşeyi hangi ara söyledi. Şimdi baktım mangada göremedim.
Bölüm baya sağlamdı, Craker kolu alıyordu az daha luffy kolu geri çekmese. Onlarda nası kuklalar öyle G4 yiyor kalkıyor ayağa. Dof'un kuklası tırpanla yalan olmuştu. Çok sağlam vs olmuştur. Luffy Sanji'yi görücem dediyse görür. Yenmesi gerekiyorsa yener Craker'i ama nasıl yenecek baya zorlu bir rakip çünkü.
Bilemiyorum o zırhı geçebilen bi süpernova bile olmamıştır belki deKraker'in yüzündeki yara'yı muhtemelen süpernovalar'dan biri yaptıTahmin dursun burda
![]()