Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838: Bropper

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim Luffy'nin teknik olarak geçtiği son form G4 değil mi? Farklı bir yer mi okudun sen tamam içinde farklı teknikler var fakat adamın dediği gibi G4 Luffy'nin her şeyi, zaten farklı tekniklere devam ediyor adam da bunu sürekli karşılıyor. Daha adama dokunamadı bile Luffy.
Hem de bu G4'ün bir sınırı var. Yani şun için Luffy'nin geçtiği en büyük form G4 içinde ki en iyi teknik ise KKG ama bunun da bir riski var. Adamın önünde neredeyse tüm kuklalar vursa bile bakalım hepsini aşıp bu adama gelicek mi gelse bile yıkabilecek mi? Hemde bu adam daha hiç zarar görmedi Luffy şuan için çok büyük handikapta.
Riski miski var önemli değil. Kong Luffy'nin bütün gücü değil. Bu adam zaten öncesinde kötü bir durumdayken bile g4'ünü en az 20 dakka kullanabildiğini biliyoruz. G4'e geçtiği ilk anda 2 tane Kong ile zırhı deliyor. Bütün gücünü kullanmış mı oluyor yani? Ben sana bunu anlatmaya çalışıyorum.

Luffy yerde görürüz üstüne de Cracker'in çıktığını adamda da çizik olmadığını. O zaman deriz ki adam bütün gücünü kullanmış ancak zırhlarıyla uğraşmış diye. O zaman bu söz anlamlı olur.

Bu arada Kong Organ Gun? :D Nasıl bir teknik.

Luffy'nin bu bölüm kolunun kesileceğini görememesinden çok önceki bölüm zırhın içinde saklanan Cracker'i sezememesi garibime gitti benim.
Bir tek bana garip gelmedi bu sanırım. Seride k.haki oturmadı tamam ama bu olayda ne bekliyordunuz ki? Hani zırhın içinde iki kişi falan olsa bir şey fark etmese garibime giderdi ama karşında bir kişi var ve yine bir kişinin aurasını hissediyor. Yani neyini hissedecek ki?
Babası ile savaşmaktan çekinmeyen,Yonji'nin suratını dağıtan Sanji 1 nunarayı görünce nasıl bir hale geldi öyle:(
Güzel tespit.

Kukla daha Luffy'nin kokaya aşamazken Cracker g4 kolu kesiyordu. Bu adam kuklalardan ibaret sanan büyük yanılgıya düşer.
Luffy'nin gördüğü en güçlü koka kullanıcısı ise inanılmaz dayanıklı çıkacaktır. Meyve uyandırmış bile olabilir.
Cracker şu an seninle uğraşamam havasında.

Unutmayın Luffy,Dof'u yendiğinde verdiği ödül 500 milyon bu adam 860 milyon

Riski miski var önemli değil. Kong Luffy'nin bütün gücü değil. Bu adam zaten öncesinde kötü bir durumdayken bile g4'ünü en az 20 dakka kullanabildiğini biliyoruz. G4'e geçtiği ilk anda 2 tane Kong ile zırhı deliyor. Bütün gücünü kullanmış mı oluyor yani? Ben sana bunu anlatmaya çalışıyorum.

Luffy yerde görürüz üstüne de Cracker'in çıktığını adamda da çizik olmadığını. O zaman deriz ki adam bütün gücünü kullanmış ancak zırhlarıyla uğraşmış diye. O zaman bu söz anlamlı olur.

Bu arada Kong Organ Gun? :D Nasıl bir teknik.
Yav Alpa bende biliyorum KG'nin son teknik olmadığını ama adam yine de az çok haklı Luffy şuan için en iyi formu olan G4'ü bu adama açtı. 2 vuruşta anca zırhı kırabildi ve adam ne diyor?
Bunu adaletsiz bir şekilde yaparsam gücümün bir sınırı yok diyebiliriz diyor. Sınırsız sayıdaki büskivilerden birini yani onlardan birini yenebilmek için her şeyini kullandın.Tam olarak 1 parmağımı kaldırmam yeter.[Burada G4'den de bahsediyor olabilir. KG'den de]

Organ tekniğine çok iyi diyemem. Ama teknik güzel bu teknikleri ileride bu adamlardan daha zayıflara kullanmak için buluyor mangaka ileride nasıl olsa G2 gibi kullanacak G4'ü de :)

Vinsmoke ailesi çok cool yalnız. Kardeslerde ki duruş bile sekil. Acaba bunlar tüm aile Charlotteye girse ne olur. Aksi bir durum olsa o adadan sağ çıkabilecek güçleri var mıdır.

Bir tek bana garip gelmedi bu sanırım. Seride k.haki oturmadı tamam ama bu olayda ne bekliyordunuz ki? Hani zırhın içinde iki kişi falan olsa bir şey fark etmese garibime giderdi ama karşında bir kişi var ve yine bir kişinin aurasını hissediyor. Yani neyini hissedecek ki?

Güzel tespit.
Nerede gördü Sanji tam olarak abisini?
Burada diyorsanız orada daha görmediler birbirlerini Sanji yüksek ihtimal kelepçeler sebebiyle tedirgin. O sahneden sonra Ichiji ve Niji'nin geldiği görünüyor.

Yav Alpa bende biliyorum KG'nin son teknik olmadığını ama adam yine de az çok haklı Luffy şuan için en iyi formu olan G4'ü bu adama açtı. 2 vuruşta anca zırhı kırabildi ve adam ne diyor?
Bunu adaletsiz bir şekilde yaparsam gücümün bir sınırı yok diyebiliriz diyor. Sınırsız sayıdaki büskivilerden birini yani onlardan birini yenebilmek için her şeyini kullandın.Tam olarak 1 parmağımı kaldırmam yeter.[Burada G4'den de bahsediyor olabilir. KG'den de]

Organ tekniğine çok iyi diyemem. Ama teknik güzel bu teknikleri ileride bu adamlardan daha zayıflara kullanmak için buluyor mangaka ileride nasıl olsa G2 gibi kullanacak G4'ü de :)
Dostum sen beni anlamıyorsun herhalde. Hatırlarsan bizimkiler bütün tayfa iki sene öncesinde bir robotun sertliğini aşamıyordu. Aşana kadar da hoşafları çıkmıştı. Şimdi ise Luffy en azından 20 dakka kullanabildiği tekniğinden iki yurmuğuyla adamın klonunu parçaladı. Bu klonunu kırması için bütün gücünü kullanması gerekmediği anlamına geliyor. Şu an hala daha karşısında adam. Anlatabiliyor muyum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık