karolla
Craker yenilseydi crakerin ürettiği adamlar da yok olurdu. İçine bigmom ruh koydu diye fiziksel yapısını da sahiplenmedi ya.
+1 Aynen ya bunlar benim de hoşuma gitmiyor. Bu bölüm Luffy'nin yaptığı organ tekniği mi ney de bu sınıftan. Gatling gibi çizmemiş Oda, onun yine bi mantığı vardı.Bu klon isi çok can sıkıcı. Bunun sonu yok. Atiyorum Kaido ejder zoani bir bakmissiniz kopya ejderler falan
Bu nedir ya. Dof klon yaptı, yapsın da nasıl? Cracker yapti iyi de nasil? Mantigi hiçe sayıyor.
Manga tartışmak zorlaşıyor. Hani o kadar tartisiyoruz ama hiç ihtimal vermedigimiz, en mantıksız gördüğümüz ihtimal bile gerçekleşebilir.
Sen Dof fanlarına pek takılmaşimdi mingoya bazıları amiral seviyesi diyordu bazılarıda amiralin bir tık altı peki bu adam şuanda mingodan güçlü ise ve dressrosada luffy g3 ile fujitoraya hasar veya yumruklayıp fırlatabildıyse fakat crackere ne g2 ne g3 etki etmiyor ve g4 ile zorlanıyorsa seviyesi ne oluyor![]()
Aynen unuttuk bombayı yineAsıl bombayı belli oldu ya düğün hediyesi değiş tokuşundan bahsediyor BM. Kesin bizimkilerden aldıkları bomba patlayacak.
Kong gun Luffy'nin bütün gücü oluyor yani?Şurası aslında her şeyi açıklıyor.
![]()
G4 şuan için tam gücü oluyor.Kong gun Luffy'nin bütün gücü oluyor yani?
Bu yoruma çok katılıyorum. Üstelik adamı alsa bile yara bere içinde ya da nr bilim durumu ağır olabilir. Rob Lucci'den sonra kaldığı gibi ortada yığılıp kalabilir.Bu adamı alsa bile üstüne koyup ilerleyebilir mi ? :/
Çok zor rakip len bu. Rob Lucci vs si gibi olucak galiba
G4 bir vites tekniği içerisinde farklı teknikler var. O sözü Luffy'nin 2 tane Kong gunundan sonra söylüyor. Luffy bütün gücünü harcamış diye mi bakıyorsun olaya?G4 şuan için tam gücü oluyor.