Bölüm biraz sonraki sayıya hazırlık olduğundan herhalde pek doyurmadı beni

Ben Cracker'i zaten sevmiştim o yüzden pek bi değişiklik olmadı o konuda. Ama bu kadar da güçlü beklemiyordum birçok kişi gibi. Ödülü bile adamı tam yansıtmıyormuş baksanıza posterinde de zırhı var daha adamın gerçek gücünden haberleri yok. Bu adamı sevdim, yonkou adamlarının boş çıkmaması da sevindirici.
Bence Cracker Jack'ten de çok aşağı değilmiş yani.(Cracker vs. Jack

)
Kılıç ustalarının Luffy'e anti olmalarına dair bölümde bir şey yok bu arada

Hiç beklenilmeyen bir anda çıktı ve kesti Cracker. Çok şe'yapmayın yani
En baştan beri Luffy'nin bu adamı yenebileceğini ama çok fazla efor sarf edip bitap düşeceğini savundum. Bu yüzden de ciddi bir vs. de beklemiyordum ve yanıldım.
Şimdi iki ihtimal var gördüğüm kadarıyla:
1. ihtimal; Luffy "Bana başka çare bırakmadın!" diyip sakladığı bir tekniğini kullanıp Cracker'i yener. Bu ihtimal hoşuma gitmiyor yani istemiyorum inşallah olmamıştır

Çok tutarsız hale gelir daha önceki zor duruma düşmeleri. Yine de erken konuşmak istemiyorum Oda altını doldurabilir tabi.
2. ihtimal; Nami kankalar vasıtasıyla vs.ye müdahale eder ve Luffy'ye yardım eder. Bunun biraz ucu açık ama Nami'nin orada bir şeyler yapacağı kesin zaten ama ne ölçüde olur bilemiyorum. Zaten en son bir şeyler istiyordu onlardan.
İki ihtimal bir arada da olabilir ayrıca
Ertesi sabah dediğine ve BM'ın Cracker'den haberi olmadığına göre Luffy yenilmemiş diye tahmin edebiliriz. O zaman Cracker de indiğine göre BM da öyle veya böyle inecektir, bu kadar işlenmişken ve zayıflamışken iner bu kadın bence.
Ek olarak Cracker amiral falan etmez.
Shanks'in pantolon da çok iyiymiş, adam rahat ya