Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 826: 0 ve 4

Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün tayfalarda kaptan hariç 3 kişi göze çarpıyor bizimkilerde 2 diye yakınıyordum ne zamandır.Jinbei ve Zoro-Sanji Luffy'nin baba adamları olacak inşallah.Jinbei dedi la adam.Çok mutlu oldum :)

Tabi bu Jinbei kesin tayfada demek değil ama olsun.Ben yinede sevineyim :)
Ne üçü ne beşi daha fazlası lazım. Hem de Jinbei'den bir halt olmaz. Çaylak Ace bile denk dövüşmüş zamanında ki sonra onu geçmiştir. Carrot'un ve Law'ın olduğu yerde Jinbei ilk beşe giremez.:D

Reiju tayfaya gelse keşke, tayfada en azından ileride amiral seviyesi bir kadın olur.

Ne üçü ne beşi daha fazlası lazım. Hem de Jinbei'den bir halt olmaz. Çaylak Ace bile denk dövüşmüş zamanında ki sonra onu geçmiştir. Carrot'un ve Law'ın olduğu yerde Jinbei ilk beşe giremez.:D

Reiju tayfaya gelse keşke, tayfada en azından ileride amiral seviyesi bir kadın olur.
Jinbei gelirse tayfaya gelişir.Yani şu anki gücü ile kalmaz bence :)

Jinbei gelirse tayfaya gelişir.Yani şu anki gücü ile kalmaz bence :)
Bilmiyorum Jinbei'yi hiç bir zaman istemedim. Zaten bir sürü macera yaşamış biri ve yonkouları falan görmüş. Tayfanın macera ruhunu öldürecek gibi, yaşı falan da uymuyor ve her şeyden önemlisi bir hayali yok. Law-Carrot katılsın daha iyi olur.

Konuyla alakası olmadığı için ve o konu üzerine ara ara cevaplar geleceği için mesajları silmek zorunda kaldım.

Buyrun konuyu tartışmaya devam edin.

MDL_Roronoa

Son durumlara bakarsak

1-BB, Meyve sahiplerini öldürüp meyveleri alma işiyle uğraşıyor.
2-BM, Vinsmoke ailesi ile ilişki kurup teknolojilerini elde etmeye çalışıyor.
3-Kaidou, Yapay meyve olayı ile zoan ordusu kurmaya çalışıyordu.

Shanks'ın ne yaptığı konusunda bir bilgi yok. Muhtemelen de yapmıyorlardır.

3 Kafa da bir şekilde güçlenmek için esktra işlere girmişler. Kaidou'nun işi bozuldu ve savaş çağrısı yaptı. ÇOK KAFALAR GİDECEK DAVER BEY ÇOOOK :a:

ben biraz hunter x hunter a benzettim bu suikastçi ailesi olayını.. Killua nın hikayesine benzer oda evden kaçıyo ya =) Sanjide aynı =)

Son durumlara bakarsak

1-BB, Meyve sahiplerini öldürüp meyveleri alma işiyle uğraşıyor.
2-BM, Vinsmoke ailesi ile ilişki kurup teknolojilerini elde etmeye çalışıyor.
3-Kaidou, Yapay meyve olayı ile zoan ordusu kurmaya çalışıyordu.

Shanks'ın ne yaptığı konusunda bir bilgi yok. Muhtemelen de yapmıyorlardır.

3 Kafa da bir şekilde güçlenmek için esktra işlere girmişler. Kaidou'nun işi bozuldu ve savaş çağrısı yaptı. ÇOK KAFALAR GİDECEK DAVER BEY ÇOOOK :a:
Shanks kafa rahat o parti benim bu parti benim takılıyor adam. .. Kidler de haklı bunu hedef almakta adam boş. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık