Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 826: 0 ve 4

Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks kafa rahat o parti benim bu parti benim takılıyor adam. .. Kidler de haklı bunu hedef almakta adam boş. :D
Detaylari bilmeden böyle şeyler demeyin Big Mom için de şeker peşinde deniyordu güçsüz Kklik hedefi değil deniyordu. Kirmizi poneglypin biri onda çıktı ve Vinsmoke ailesi ile kanbağı yoluyla ittifak aradığı çıktı. Shanksta bi işler peşindedir avara avare dolanmıyordur ortalıkta. WB'nin müttefiklerini hatırlatmama gerek yok herhalde bu yonko boş organizasyon değil. Rahat olun Shankusunun da vardır bir bildiği.

Detaylari bilmeden böyle şeyler demeyin Big Mom için de şeker peşinde deniyordu güçsüz Kklik hedefi değil deniyordu. Kirmizi poneglypin biri onda çıktı ve Vinsmoke ailesi ile kanbağı yoluyla ittifak aradığı çıktı. Shanksta bi işler peşindedir avara avare dolanmıyordur ortalıkta. WB'nin müttefiklerini hatırlatmama gerek yok herhalde bu yonko boş organizasyon değil. Rahat olun Shankusunun da vardır bir bildiği.
Shanks KK olmak gibi bir amacı yok ki illa elinin altında bir şey vardır. Ama bunlar kadar yoktur.

Son durumlara bakarsak

1-BB, Meyve sahiplerini öldürüp meyveleri alma işiyle uğraşıyor.
2-BM, Vinsmoke ailesi ile ilişki kurup teknolojilerini elde etmeye çalışıyor.
3-Kaidou, Yapay meyve olayı ile zoan ordusu kurmaya çalışıyordu.

Shanks'ın ne yaptığı konusunda bir bilgi yok. Muhtemelen de yapmıyorlardır.

3 Kafa da bir şekilde güçlenmek için esktra işlere girmişler. Kaidou'nun işi bozuldu ve savaş çağrısı yaptı. ÇOK KAFALAR GİDECEK DAVER BEY ÇOOOK :a:
Shanks güney içki yolunu kapamış geçen her gemiden haraç kesiyor. [ Sake ] :ehe:
Luffy var ya :artiz:

Fuji yî kör edeni bulduk
Shanks buna sahte rakı değil de sake satmış.Sonra adam bundan etkilenip yanına koşmuş Shanks ve tayfasından yardım istemiş o kısa süre içerisinde.Ama Shanks ve tayfası karşısına geçip bunla alay etmişler.Moruk defol diyip tekme tokat dövmüşler.Fujinin de gücü yetmemiş haliyle.İçip içip küfrediyormuş tayfa.E tabii Fuji bunları görünce dünyada daha fazla pislik görmek istemiyorum zaten nasıl olsa kör olacağım diye kendi gözlerini kesmiş o anda.Korsan nefreti de buradan geliyordur.Mihawk'ta oradadır onu görünce lordların ne mal olduğunu da anlar.

Bu anlattıklarıma yakında bir fb ile değinir mangaka. :D

Son düzenleme:
Shanks'ın neler yaptığı mevzusunu uzatmayalım arkadaşlar.

Bu arada Sanji ablasının Luffy'yi öptüğünü öğrendiğinde napacak acaba :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık