Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 826: 0 ve 4

Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aile saatli bomba imal ediyor bence.Bombaları da suikast saldırılarında aktif olarak kullanıyorlar.Gintama'daki Katsura gibi.Hatta crocodile alabastadaki bombayı bu aileden satın almıştı diye düşünüyorum.

Bu burada dursun.

Of ne gemi be o öyle..

Chopper'ın "Kaşların bile kıvırcık nasıl Sanji olmuyorsun?!" deyişi bomba ya :D

Sonrasında da tahmin ettiğimiz gibi Sanji'nin kardeşi de sapık çıktı tabi.

"Bir balık yüzünden ölemezsin sen korsanlar kralı olacak kişisin" bu da iyiydi :D

Luffy'nin uyanışı da en komiğiydi ya adam kadını Sanji yaptı :D

Güzel ve eğlenceli bi bölümdü. Tahmin ettiğimiz bariz bazı şeyler vardı zaten evet ama Vinsmoke hakkında bilmediğimiz şeyler öğrendik.

Bu Sanji Mr.Pink(Rezervuar Köpekleri) esinlenme zaten. Kardeşlerinin de içinde renk olan lakapları falan var. Güzel bağlantılar bunlar çokhoş oluyor.:)

The Last Hakibender

Beklediğimiz ve tahmin ettiğimiz şeylerin hepsi bu bölümde oldu.

Şu bölümün güzelliğine, tatlılığına bak :D:D. En küçük kardeş sapık, abla ayrı dünya. Garanti bunların babada da sapıklık var annede süpeli. Sanji reyizin ailesi bırakma sebebi hayali "All Blue" olabilir. Ailenin sahip olduğu teknoloji ayrı bir tatışma konusu ve muhtemelen ailede bir tek Sanji sadece bacakları kullanıyor olabilir. Bu abla ilerde yine bize yarım ederse şaşırmayın. Yanlız bayağıda güçlüler. Jimbei ninde orda olması işleri daha heycanlandırdı :a:. Zaten ilerdei Bİg Mom meselesinde yardım edeceğini açıkça belli etmişti.
Hocam yalnız Reiju Yonji'ye tekme atıyor.

Aile saatli bomba imal ediyor bence.Bombaları da suikast saldırılarında aktif olarak kullanıyorlar.Gintama'daki Katsura gibi.Hatta crocodile alabastadaki bombayı bu aileden satın almıştı diye düşünüyorum.

Bu burada dursun.
Adamlar üst seviye savaş teknolojisi üretiyormuş, saatli bomba gibi basit bir şey.. hiç sanmıyorum ama olabilir tabi :D

Beklediğimiz ve tahmin ettiğimiz şeylerin hepsi bu bölümde oldu.
Vinsmoke ailesinin yurdu olmayan bir kraliyet ailesi olması ve reverie'ye katılması. Sanji'nin ablası olması, 4. kardeş, görünen iki kardeşin yetenekleri falan bunlar tahmin edilmeyen şeyler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık