Shanks > Fuji > Zoro ≥ MihawkShanks> Mihawk > Zoro > Fuji
Hocam yalnız Reiju Yonji'ye tekme atıyor.Şu bölümün güzelliğine, tatlılığına bak. En küçük kardeş sapık, abla ayrı dünya. Garanti bunların babada da sapıklık var annede süpeli. Sanji reyizin ailesi bırakma sebebi hayali "All Blue" olabilir. Ailenin sahip olduğu teknoloji ayrı bir tatışma konusu ve muhtemelen ailede bir tek Sanji sadece bacakları kullanıyor olabilir. Bu abla ilerde yine bize yarım ederse şaşırmayın. Yanlız bayağıda güçlüler. Jimbei ninde orda olması işleri daha heycanlandırdı
. Zaten ilerdei Bİg Mom meselesinde yardım edeceğini açıkça belli etmişti.
O gelişine patlatıyor işte Sanji gibi herhangi bir bacak tekniği kullanmadıHocam yalnız Reiju Yonji'ye tekme atıyor.
Adamlar üst seviye savaş teknolojisi üretiyormuş, saatli bomba gibi basit bir şey.. hiç sanmıyorum ama olabilir tabiAile saatli bomba imal ediyor bence.Bombaları da suikast saldırılarında aktif olarak kullanıyorlar.Gintama'daki Katsura gibi.Hatta crocodile alabastadaki bombayı bu aileden satın almıştı diye düşünüyorum.
Bu burada dursun.
Vinsmoke ailesinin yurdu olmayan bir kraliyet ailesi olması ve reverie'ye katılması. Sanji'nin ablası olması, 4. kardeş, görünen iki kardeşin yetenekleri falan bunlar tahmin edilmeyen şeylerBeklediğimiz ve tahmin ettiğimiz şeylerin hepsi bu bölümde oldu.