Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 825 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki şu Denizcilerin uydurdukları şeyler eskiden beri hikayeleşmiş şeyler mi? Acaba Germa66 ne kadar eskiye dayanıyor.

Denizciler tarafından sorgulanmak içinse hemende nerden anladılar Germa66'nim patronun kayıp oğlu olduğunu.:(
Patron oğlu falan olduğunu ne bilsinler :S O kadar çatışmışlar istihbarat falan kasmışlardır herhalde. Belki sorgu için değil Ace gibi idam ederken Germa66'yı da bitirmeye çalışmak isterler ne bileyim :S

Ömrü boyunca hastalanmamış birisinin yemekten zehirlenmesi nedir la? O kıvırcık kaşlı eleman bizimkilere ayar versin diye zehirlendi sanırsam. :S

Zoro'nun neden bizimkilerle gelmediği belli oldu. Sırf burada ezilip karizması çizilmesin diye gelmemiş. :(

Valheru21

Olaylar son spoiler ile birlikte bayağı bayağı ilginçleşecek anlaşılan. Genel kanı Winsmoke ailesinin dünya hükümeti ve korsanlarla arayı iyi tutan güçlü bir aile olduğu şeklindeydi fakat görünen o ki Winsmoke ailesi Germa 66 ile korsanlar kadar bela olmuş denizcilere.
Büyük ihtimallede Sanji'nin postere diri yazdırmak için Winsmoke ve Dünya Hükümeti arasında bir anlaşma yapılmıştır.Diğer yandan da evlilik bağı ile Winsmoke Koca Ana birleşmesi var.Winsmoke'lar çok büyük bir şey peşinde bana kalırsa, bununda kokusu çıkar yakında.

Germa 66'in varlığı bile şaibeli bir durummuş. Nami inanmamıştı başta hatta. Böyle gizemli bir oluşumun köklerinin bilinmemesi beni şaşırtmaz.
Olabilir tabiki lakin ben başındaki adamın kim olduğunun bilinmemesi ihtimalini düşük buluyorum. Denizcilerin kazandığı savaşlar için kahramanlar yarattıkları bir oluşumun lideri kim bilinmesi ihtimali daha yüksek bence ama bilinmeyedilirde.

Bölüm ne zaman çıkacak? Şu sürekli bahsi geçen anasayfa duyurusu benim anasayfamda neden yok? :(

Bege'nin tayfadan eleman Sanji'ye saldırıyorsa Bege'nin de benzer bir meselesi Vinsmokeler ile vardır. Sırf bu düğün meselesi için BM'ye yakınlaşmış olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık