Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 825 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba gemide ki abilerden biri mi? Yoksa Baba mı? Merak ettim. Bu arada Luffy zehirlenmiş, zehirlenmişken de bir güzel ezer Luffy'i.:S Her zaman yaptığı tarzda tanıtmasa yeni karakterleri iyi olur. Bu arada Luffy'nin zehirlenmesi olayı? Magellan'dan bizim ki bağışıklı değil miydi? Besin zehirlenmesi farklı mı oluyor?
Zehirlenme olayını espri amaçlı çizmiştir :fool:

Luffy'nin öyle Magellan karşısındaki gibi ölecek hale geldiğini sanmıyorum. Magellan zehir adam olduğu halde zehirli yiyecekler yediğinde nasıl ishal falan oluyorsa Luffy'de grip olmuş vs gibi belirti gösterebilir. Bölüm çıkmadan net bir şey demek anlamsız ama belki bakteriden falan kaynaklı zehirler etkiliyordur Luffy'yi.

Luffyin zehirlere bağışıklığı vardı diye biliyorum. Magellandan sonra Luffye zehir işlemiyordu.
Spoileri okumadım ama zehirlenmemesi lazım. Zehirlenmenin farklısı olmaz ki
Bu kısım biraz tuhaf olmuş
Farklı zehir türleri var kimi deriyi follos ediyor kimi sinirlere etki ediyor vs. O acidan baksak ve desek ki adamin bedeninin dis kismi artik zehirden etkilenmiyor ama adamin her yeri lastik. Yeni dışını etkilemeyen içini de etkilemez mantıken. Ama etkilemiş anlamadim.

Belli işte Luffy zehirlenir, bu kaşlı herifte bunları esir alır Luffy dövüşemeyeceği için.Sonra Sanji devreye girer.Kurgu.Belki kaşlının gücünü göstermek için dayakta yiyebilirler.

Değişik bir bölüm. Ama dünyadan sahneler görmeyecek olmamız üzdü :(
Rayli napıyo acaba. Bizim deli oğlan Dofu indirmiş diye keyiflenmiş midir acaba :(

Ben Germa'yı yarı-bağımsız kutsalların pis işlerini yapan bir örgüt diye düşünmüştüm. Cp0 ile farkını oturtamadım tabi kafamda. Cp0 direkt asker, germa ise mafia ailesi gibi para ile çalışan bir örgüt diye düşünmüştüm. Dur bakalım olaylar ilginçlesiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık