Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 820 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be Nekolara bak sen. Muhtemelen tayfa olmamışlar, kısa süreliğine birlikte takılmışlardır. Dressrosa Zou arası gibi bir şey işte. Zaten Oden bunların efendisi, yanına almıştır ikisini de ufak bir amaç için.
l
Roger'ın tayfa açıklandıkça heyecanlanıyorum. Daha kimler kimler ne şekillerde çıkacak acaba. Tabi hiçbiri Rayleigh'in tanıtıldığı kadar efsane tanıtılamaz da. :s

Bu arada klasiği de salıyorum: Oden aslında Gaban!
Herkes bir yana Rayleigh bir yana.Rayleigh ten karizma akıyordu resmen,adam efsane ve de sağ kol..

Yonkou>Amiral>All denkleminde Dragon nerede bulunuyor ? :)

Ne tür bi saçmaliksa shiki ile savaşinda yaninda ne neko ne inu nede oden vardi ki bu savaştan sonra denizi fethedip korsanlar krali oluyor

Tayfanın kedisi köpeği yonkou sağ koluna atar yapıyor. Ne biçim tayfaydı la bu? :(
Evcil hayvanları işte gel pisi pisi hoşt köpek felan işte:)
Ayrıca karakterden anladıgım kadarıyla inu ve neko şu an reyling yaşlarında felanlar yani o zamanlar daha güçlülerdir heralde ki bu kedi köpegin sahibi olan oden ve diger sag kollar reyling felan muhtemelen kendileri en güçsüz bir yonkou gücündedir o zamanlar...
Benim anladıgım kadarıyla bu yonkoular zaten korsanlar kralı seviyesinde olmadıkları için yonkoular zaten yani Roger büyüktür 4 yonkounun herbiri ayrı ayrı ama:)

Yahu toparlayalım diyeceğim de çorba oldu sanki
İnu ve Neko Jack ile başa baş dövüşebiliyorlar!!!...
Roger neydi acaba

Yahu toparlayalım diyeceğim de çorba oldu sanki
İnu ve Neko Jack ile başa baş dövüşebiliyorlar!!!...
Roger neydi acaba
Roger >Yonkoular ayrı ayrı ama toplu saldırı degil ayrıca belki biraz erken olacak ama Roger>Wb
Ha şunuda belirteyim Rigerin miçosu yonkou olabiliyiraa reyling hayli hayli olabilirdi bence yani:)

Daha kimler çıkacak acaba Roger a bak sen herkesi bünyesine katmış. Jack ne oldu acaba herhalde son sayfa da verecek anlaşılan ama güzel bölüme benziyor.

Üye silindi 1554

Her türlü güzel bir bölüm geliyor artık nereye bağlarsa bağlasın esas konulara giriş yapılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık