Anca kovalamışAdamlar tabi tek gemi her yeri ezerek geçerler daha kim bilir kaç tane amiral seviyesi adam çıkacak
Garp bunları tek başına iyi kovalamış.

Anca kovalamışAdamlar tabi tek gemi her yeri ezerek geçerler daha kim bilir kaç tane amiral seviyesi adam çıkacak
Garp bunları tek başına iyi kovalamış.
Öyle düşünme. Şimdi bu düklerin Rogerin gemisindeyken ne kadar güçlü olduğunu bilmiyoruz. Shanks ve Buggyde o zamanlar miço oldukları için gayet normal bir tayfa.Roger'da fos cıkcak nerde güclü adam var toplamıs hepsini ben kral'ım diye dolanmış anlaşılan.
Garp bulaştırmış o hastalığı tayfaya ondan sonra da Roger genç nesle bir nevi aşı yaparak korumuş onları bence.Haha, Roger'ın gemisinde de ayrılan ikililer kanlı bıçaklı olmuş desene, Shanks Buggy, Inu NekoYalnız genç nesli delikanlı orta yaş grubu alagavat herhalde. Roger öğrencilerine iyi öğretmiş değerleri, eşşek kadar adamlara öğretemediyse demek ki...
Gaban zaten günümüzün gelecek korsanlar kralının gemisindeki Sanji gibi. Momo abazalığını babasından almış Kinemonun dediğine göreVay be Nekolara bak sen. Muhtemelen tayfa olmamışlar, kısa süreliğine birlikte takılmışlardır. Dressrosa Zou arası gibi bir şey işte. Zaten Oden bunların efendisi, yanına almıştır ikisini de ufak bir amaç için.
Roger'ın tayfa açıklandıkça heyecanlanıyorum. Daha kimler kimler ne şekillerde çıkacak acaba. Tabi hiçbiri Rayleigh'in tanıtıldığı kadar efsane tanıtılamaz da. :s
Bu arada klasiği de salıyorum: Oden aslında Gaban!
Neko, hasır şapkayı anımsadığını söylüyor, Luffy, "Inuarashi de aynı şeyi söyledi, herkes mi tanıyor Shanks'ı? diyor.
Inu, Nekoyla birlikte Roger'ın gemisinde olduklarını söylüyor, Luffy, "Sizde mi korsanlar kralının tayfasındaydınız?" diye soruyor.
Inu, "Öyle de denebilir." diyor.