Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 820 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haha, Roger'ın gemisinde de ayrılan ikililer kanlı bıçaklı olmuş desene, Shanks Buggy, Inu Neko :D Yalnız genç nesli delikanlı orta yaş grubu alagavat herhalde. Roger öğrencilerine iyi öğretmiş değerleri, eşşek kadar adamlara öğretemediyse demek ki...
Garp bulaştırmış o hastalığı tayfaya ondan sonra da Roger genç nesle bir nevi aşı yaparak korumuş onları bence. :D

Majestic

Yeni dünyada her gittiği adada Roger'in bir izi olacak anlaşılan. Adam her yere imzasını atmış gibi.

Vay be Nekolara bak sen. Muhtemelen tayfa olmamışlar, kısa süreliğine birlikte takılmışlardır. Dressrosa Zou arası gibi bir şey işte. Zaten Oden bunların efendisi, yanına almıştır ikisini de ufak bir amaç için.

Roger'ın tayfa açıklandıkça heyecanlanıyorum. Daha kimler kimler ne şekillerde çıkacak acaba. Tabi hiçbiri Rayleigh'in tanıtıldığı kadar efsane tanıtılamaz da. :s

Bu arada klasiği de salıyorum: Oden aslında Gaban!

Vay be Nekolara bak sen. Muhtemelen tayfa olmamışlar, kısa süreliğine birlikte takılmışlardır. Dressrosa Zou arası gibi bir şey işte. Zaten Oden bunların efendisi, yanına almıştır ikisini de ufak bir amaç için.

Roger'ın tayfa açıklandıkça heyecanlanıyorum. Daha kimler kimler ne şekillerde çıkacak acaba. Tabi hiçbiri Rayleigh'in tanıtıldığı kadar efsane tanıtılamaz da. :s

Bu arada klasiği de salıyorum: Oden aslında Gaban!
Gaban zaten günümüzün gelecek korsanlar kralının gemisindeki Sanji gibi. Momo abazalığını babasından almış Kinemonun dediğine göre :D Olabilir :good:

Neko, hasır şapkayı anımsadığını söylüyor, Luffy, "Inuarashi de aynı şeyi söyledi, herkes mi tanıyor Shanks'ı? diyor.
Inu, Nekoyla birlikte Roger'ın gemisinde olduklarını söylüyor, Luffy, "Sizde mi korsanlar kralının tayfasındaydınız?" diye soruyor.
Inu, "Öyle de denebilir." diyor.

Arkadaş iyi güzelde peki e.oda'nın episode 0 da tayfayi gösterdiği tayfa orjnal kadro dersek bu sonradan kk nin tayfasinda dedikleri kişiler geçici tayfa üyelerimi yani anlamadim ben.Rayleigh bide doktor adını unuttum croccus du sanirim episode 0 da tayfada bunlar dışında gosterilen diğer kişiler kimdi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık