Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

8 Yaşındaki Sen?

Hatırladım da 8 yaşındayken en yakın arkadaşımla beraber asker olmayı hayal ederdik. Şimdi o askeri okulda ben değilim. Al sana yüzüme tükürmek için bir sebep daha :D

O yaşlarda en çok seri katil olmak isterdim. Çok zeki ve sempatik gelirlerdi bana. Şimdi karşıma çıksa, "Doğru düzgün şeylerle uğraş, okuldan da kaçma" diye uyarırdım sanırım. Bir de şimdiden bir DeLorean için para biriktirmesini söylerdim.

O yaşlarda astronot olmak istiyordum, şimdi fizikçiyiz.8 yaşındaki beni, beni görse herhalde nasıl olduda zamanda yolculuk yaptın anlatsana diye sorardı :D.Öğrenek istediği herşeyi sabahlara kadar sorup soru yağmuruna tutardı.Sadece o yaştaki halime şunu derdim ne yapıyorsan yapamya devam et ama işleri daha ciddiye al, çok daha fazla oku ve tübitakın kücükler için proje yarışmaları var adam gibi çalış o yarışmaya gir derdim.İleride az counter oyna diyede nasihat ederdim.

Niye eve tıkılıp kaldığımı ve dışarı çıkmadığımı sorardı. Anlatınca ikimizde ağlardık. Tabi birde o zamanlar aşık olduğum kızı sorardı galiba :D

O yasta da herhangi bir seyi cok istemedigimden ne olursam olayim gurur duyma eylemi gerceklesmezdi. Gerci simdiki durumuma heyecanlanir ve bi vay arkadas derdi demesine ama soracagi bir kac soruya olumlu cevap veremeyecegim icin de karamsarliga bürünmeye devam ederdi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık