Quartion 2 Tem 2024 #41 8 yaşımda ki halim muhtemelen çok farklı bir insan olmamı isterdi. Üzgünüm 8 yaşım
Enma 2 Tem 2024 #42 Bilim adamı oluyordum sözde. Şuan bakıyorum da iki kelimeden biri bile yok. Sözde iyi biriyim diye kendini kandırıyorsun , yersen.
Bilim adamı oluyordum sözde. Şuan bakıyorum da iki kelimeden biri bile yok. Sözde iyi biriyim diye kendini kandırıyorsun , yersen.
Bisküvi 2 Tem 2024 #44 Evden çıkıp bir nebze de olsa kendi hayatımı yaşadığım için bana sarılırdı büyük ihtimalle. Ama devamı gelmezdi çünkü duygusal olarak bile ne hissettiğimi anlamam yeni yeni oluyor.
Evden çıkıp bir nebze de olsa kendi hayatımı yaşadığım için bana sarılırdı büyük ihtimalle. Ama devamı gelmezdi çünkü duygusal olarak bile ne hissettiğimi anlamam yeni yeni oluyor.
Dattebayo..! 2 Tem 2024 #49 Sir Crocodile dedi ki: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... 15 milyonluk adam olmuşum diye cuğara yakıyor senin bebelik
Sir Crocodile dedi ki: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... 15 milyonluk adam olmuşum diye cuğara yakıyor senin bebelik