Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyvenin şeytanını uyandırmak çok mantıklı, buradan iyi ekmek yer Oda-sama.
Ama korktuğum şey şimdi gösterip elletmeyecek bir 5 yıl. :(

Yorum yapmaktan kaçınıyorum bir bölüm çıksın bakalım hala kafamda şu uyandırma muhabbetini canlandıramadım kötü olmaktan öte iradesi kuvvetli adamlar meyve ruhuna hükmediyor ve sınırlarını zorluyor olabilir

Yorum yapmaktan kaçınıyorum bir bölüm çıksın bakalım hala kafamda şu uyandırma muhabbetini canlandıramadım kötü olmaktan öte iradesi kuvvetli adamlar meyve ruhuna hükmediyor ve sınırlarını zorluyor olabilir
İradesi kuvvetli kişi kısmına ilk Luffy girer heralde. Dediğin gibi düşünüyorum, hatta bence Doffy kötülük kısmıyla çözmüş olayı diye tahmin ediyorum. Yani kötülük değil asıl mevzu o şeytana ulaşabilecek dirayette olmakla bağlantı olacak gibi.

Şeytan Meyvesi ve kullanıcıları olayı, Naruto'daki jinchuuriki'ler ile Bijuu'ları arasındaki ilişkiye benziyor.

Sadece kötüler uyandırabiliyorsa o zaman daha değişik bir durum çıkar. Gerçektende şeytan meyvesiymiş yani dedirtir, şeytan işi bir icat:p

Blueno tahminen uyandırılmamış meyve ile havadan kapı açabiliyor. Luffy de meyveyi uyandırıp havaya elastikiyet katacak :oleyo:

Unknown

Şeytan'ın ele geçirişi, Şeytan gibi olma durumlarında Roger'a söylenen sözler aklıma geliyor. Şeytan diye bahsediliyordu.. Burada meyve yediğini çıkartabilir miyiz? Ayrıca Roger gibi eğer gerçektende kötü olunacaksa tayfadan birine kalıcı bir hasar versinler bakalım ve gerçek şeytanı görsünler. Yani Luffy uyandırabilir eğer gerçektende kötü olma şartı varsa.. Ama ben hala konuda çıkan "Meyve, Şeytan, H.haki" teorisini istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık