Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vay arkadaş demek ki içindeki şeytanı uyandırıp hükmetsen bile, kıytırık bir haki karşısında şamar oğlanına dönmekten kaçamıyormuşsun:confused:hakiye de kıytırık dedik ya hadi hayırlısı

Böyle bir güçten Oda'nın Luffy'i mahrum edeceğini zannetmiyorum mutlaka Luffy'de bir şekilde uyandırır kendi meyvesini. Artık karanlık yanı sayesinde uyandırır içindeki iyilikle onu kontrol etmesi tarzı bir açıklama mı getirir, yoksa meyvenin aydınlık versiyonu tarzı bir şeyi mi vardır bilemem. Ayrıca Haki'ye bağlayıpta kontrol etmesini açıklar. Ama bu meyve uyandırma hoşuma gitti doğru kullanılabilirse iyi malzeme çıkabilecek bir konsept

Her şeyin sesini duymasıyla uyandırabilir ne dersiniz acaba? Kötü olmadan da öyle hükmü altına mı alır artık ne yapar.

Roronoa Zoro

Buradan Millenium Wizard'a sesleniyorum; Şeytan meyveleri hakkında duvarına yazdıklarımı hatırlıyor musun? ÇIKTI YA LAN!

Roronoa Zoro

Ne demiştin tam olarak ? Denizin sesini duyma diyordun gerisini pek hatırlayamadım konuya da yazmış olabilirsin.
Şeytan meyvesi ruhuyla iletişim kurulabileceği veya ruhun etkin olabileceğini söylemiştim.
Luffy meyvesini uyandırsın sonra bide gelsin beni uyandırsın, saf herif kötülük ne bilir?. İyi geceler.
Luffy'nin Dof ile aynı şekilde olacağını sanmıyorum. Bu salak daha eliyle tanışmayı bilmiyordur.

Luffy'nin uyandırması için gerekli olan karanlık yön sanırım 100 yıl önceki boş asırda olanları öğrenince ortaya çıkacak. Bana kalsa zaten abisi gözlerinin önünde öldüğünde görmüştü. Ama Oda bu, ne derse o olur.

"Lion bazooka
Doffy duvara mıhlanmış."

İşte bu kısım. Yeter de artar. Dof pert o zaman :cool:

Şeytan meyvesi ruhuyla iletişim kurulabileceği veya ruhun etkin olabileceğini söylemiştim.

Luffy'nin Dof ile aynı şekilde olacağını sanmıyorum. Bu salak daha eliyle tanışmayı bilmiyordur.
Kötü tarafı görme ruhla alakalı olduğuna göre ve uyandırma iletişimle sağlandığına göre gerçekten iyi bilmişsin tebrikler. :)

Artık Rinnegan'a kadar yolu var hadi bakalım. :D Bu kadar kolay kazanmaz luffy Cc bile uzun sürdü.Oda illa ki o kafes heyecanını bomba gibi yaşatır daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık