Luffy meyvesini uyandırsın sonra bide gelsin beni uyandırsın, saf herif kötülük ne bilir?. İyi geceler.Buradan Millenium Wizard'a sesleniyorum; Şeytan meyveleri hakkında duvarına yazdıklarımı hatırlıyor musun? ÇIKTI YA LAN!
Ne demiştin tam olarak ? Denizin sesini duyma diyordun gerisini pek hatırlayamadım konuya da yazmış olabilirsin.Buradan Millenium Wizard'a sesleniyorum; Şeytan meyveleri hakkında duvarına yazdıklarımı hatırlıyor musun? ÇIKTI YA LAN!
Şeytan meyvesi ruhuyla iletişim kurulabileceği veya ruhun etkin olabileceğini söylemiştim.Ne demiştin tam olarak ? Denizin sesini duyma diyordun gerisini pek hatırlayamadım konuya da yazmış olabilirsin.
Luffy'nin Dof ile aynı şekilde olacağını sanmıyorum. Bu salak daha eliyle tanışmayı bilmiyordur.Luffy meyvesini uyandırsın sonra bide gelsin beni uyandırsın, saf herif kötülük ne bilir?. İyi geceler.
Kötü tarafı görme ruhla alakalı olduğuna göre ve uyandırma iletişimle sağlandığına göre gerçekten iyi bilmişsin tebrikler.Şeytan meyvesi ruhuyla iletişim kurulabileceği veya ruhun etkin olabileceğini söylemiştim.
Luffy'nin Dof ile aynı şekilde olacağını sanmıyorum. Bu salak daha eliyle tanışmayı bilmiyordur.