Güzel bir noktaya parmak basmışsın.Gura Gura'nın ve Yami yami'nin uyanmış hali kim bilir neler yapacak? Seri sonlarına doğru tüm dünyanın karanlığa bürünmesi de bu şekilde açıklanabilir belki.Sadece şeytan olanlar yani kötüler uyandırıyorsa tüm dünya tehlike altında malum Karasakal'ın elinde gura gura var ve bu adam onu muhtemelen uyandıracak.Şimdi dünya düşünsün.
Seri sonunda dünya neden karanlığa bürünüyor ki?Güzel bir noktaya parmak basmışsın.Gura Gura'nın ve Yami yami'nin uyanmış hali kim bilir neler yapacak? Seri sonlarına doğru tüm dünyanın karanlığa bürünmesi de bu şekilde açıklanabilir belki.
Oda'nın bu tarz bir açıklaması vardı.BB'den dolayı mı yoksa hükümetle olan husumetten dolayı mı böyle söyledi bilemiyorum ama.Seri sonunda dünya neden karanlığa bürünüyor ki?
Açıklamayı hatırlamıyorum. Varsa da bildiğimiz manada karanlık değildir heralde. Yani yami değildir o yani.Oda'nın bu tarz bir açıklaması vardı.BB'den dolayı mı yoksa hükümetle olan husumetten dolayı mı böyle söyledi bilemiyorum ama.