Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fuji başka bir şey ile ilgilenmiyorsa, fuzuli adalettir benim için.

Bütün olayları Fuji yaptı deyip geçmezler umarım. Bir Smoker hadisesi ile daha karşılaşmayalım. Bakarsınız Fuji yatar olayın üstüne, "Ben kumar oynadım, ben kazandım, ben, ben, ben." deyip.

Bi film vardı kıza işkence edip,dövüp filan yeteneklerini uyandırmaya çalışıyolardı.Dofa"da aynısı olmuş :hhh:

Şu üç samuray olayı iyiymiş. Tam kafesi kestikleri sırada Dof'u yukarı uçurur Luffy. 10 numara sahne

Anladığımız üzere uyandırdığı halde (bazı arkadaşlar doğru tahmin etmiş şeytanı uyandırma işini) hala dayak yemiş bence bu son vuruşuydu. Uzamasın arc diyorum. Yanlız düşünsenize muhtemelen Teach falan meyveyi uyandırıp geldiğini ayrıca şeytan meyveleri çekme işi uyandırmaya bağlanacak bence de muhtemel görünüyor. Ulan her hafta sayıyı okuduğumda Shanks gibi Garp gibi adamlara daha çok hayranlık duyuyorum adamdaki meyveye bak her yeri ipe çevirebiliyor. Yada meyveli adamların sınırları yok ama sen haki ile neler yap. Magma uyandığında her yerin magma olacak olması la bu Luffy Akainu'yu nasıl alacak o zaman insanı dönüştürebiliyorsa hakisiz olan bedenleri dönüştürür herhalde. Heycanlandım diğer über meyveler için acaba h.haki ile bağlantısı çıkar mı çıksa güzel olur iradesini meyvenin içindeki şeytana bile geçirmiş gibi falan ama kötü olanlar demiş bilemedim. Ama heycanlandırdı harbiden beni çok ya hemen gelir bölüm inşallah.

- Devil Fruits have a whole higher stage named "Awakening", the true power of DFs only awakens when its user has seen/experienced all the evil of the world plus take himself as a devil. (this explains Doffy's speech about destroying the world.)

Şeytan meyvelerinin "Uyanış" adlı, daha yüksek bir seviyesi var. Şeytan meyvelerinin gerçek gücü, kullanıcının dünyadaki tüm kötülüklere tanıklık ve tecrübe etmesiyle, ayrıca kendisinin de şeytana dönüşmesiyle uyanıyor. (bu Doffy'nin dünyayı yok etme ile ilgili olan konuşmasını açıklıyor.)
Şeytana dönüşmesi derken kötü bir adam olması kastediliyor. Saf kötü.

O zaman Luffy bu gücü hiç uyandıramayacak yada tayfadan hiç kimse keşke kötülükle değilde h.haki ile ilgili olaydı. :(

MDL_Roronoa

iyice dragon ball a bağladılar.

saf iyi goku=luffy
saf kötü vegeta= dof
genki dama= malum hareket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık