Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peronanın hayaletini mi kesmiş :artiz: Konu zoro ise gerisi teferruattır. Sırf biraz ezik gözüktü diye kestirmediyse o hayalletleri bende bir şey bilmiyorum.

Şurada sağ kısımda halk sevinmiş. Acaba gerizekalılar da mı sevindiler, yoksa dayak yiyor diye mi sevindiler yoksa Dof gerçekten de yenildi mi..

Cedric

Doffy, dünyanın kötü tarafını görenler ancak uyandırabiliyor diyor. Luffy Ace konusun da, tayfa dağıtılırken felan baya şeyler yaşadı. Kral haki gibi bir durum bekleyebiliriz, sonradan farkına varabilir ve bunu kullanmasını öğrenebilir. Belki 2 yıl içerisinde bunu öğrenmiş olarak da karşımıza çıkabilir.

@Emre

O kadar yazı yazdım hata verdi, silindi. Moralim bozuldu. :(

Özetle Luffy tam ciddi olmaz ama eskisi kadar aptal da olmaz bana göre. Zaman atlamasından sonra Luffy'de kişilik değişimi olması doğal ve bence Oda şu an onu oturtmaya çalışıyor kafasında. Belki de oturttu ve o hali bu.
Dressrosa'ya gelirlerken Doffy ile den den mushi konuşması vardı, orada Doffy senin ilgini çekecek bişi var bende diyince et mi var diye bağırıyordu. Bu gibi durumlar gitmez mesela.
Ayrıca bence
ittifak ve Law'ın hikayedeki Luffy'yi bu denli yönlendiren rolü olmasa Luffy bildiğimiz gibi dalar, önce dayağını yer sonra G4 açardı. Law beklediğimiz Luffy'yi engelledi.

Meyve uyandırma konusuna gelecek olursan, dünyanın kötü yanını görmek nedir yahu? Birini öldürünce mi olacak mesela? :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık