Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyve uyandırma tekniğinden sonra dayağı yemiş gibi duruyor.Meyve uyanmış Luffy bi çakmıs mort :D Uyku moduna geçmiş :)

69 sayfa oldu. Bölüm gelince tartışmaktan ziyade ben demiştim, tahmin etmiştim yazacak heralde herkes. :/

Vay arkadaş o zaman luffy bayağı aşmış kendini bence dof fanlarının üzülmesine gerek yok :alkis: adam hakkıyla dayak yedi ve hala karizma. Gerci gözlükler çıkmadı ama olsun :oleyo:

Bilimsel olarak konuşmuş hak verdim +1

Ben tokat manyağı oldu diyorum :/ Karakterinin sakin veya epikliğinden bahsetmiyorum.
Gerçekleri niye görmezlikten geliyorsun :/ Varlık gösteremiyor işte :T
Adamın bir ağırlığı kalmadı /:
Luffy gear 4 ile inanılmaz güçlendi ve luffynin dediği gibi gücü düştüyse Doflamingo ne yapabilir ?
Doflamingo da bir değişiklik yok hala aynı bildiğimiz güçlü adam.Değişim luffyde ciddi miktarda bir değişim hem de.
Yani size göre karakterler güçlü birinden yonkodan falan yada kişiye göre amiral tarafından bu hale düşürülünce ağırlığı kalmamış mı oluyor hemen ?

O zaman amiraller yada Mihawk yonko karşısında bu hale düşse onların da ağırlığı kalmayacak.Saçma bir mantık.En güçlü kişiye korsan krala tapalım,ağırlığı var diyelim gerisini çöpe atalım o zaman.

Luffy gear 4 ile inanılmaz güçlendi ve luffynin dediği gibi gücü düştüyse Doflamingo ne yapabilir ?
Doflamingo da bir değişiklik yok hala aynı bildiğimiz güçlü adam.Değişim luffyde ciddi miktarda bir değişim hem de.
Yani size göre karakterler güçlü birinden yonkodan falan yada kişiye göre amiral tarafından bu hale düşürülünce ağırlığı kalmamış mı oluyor hemen ?

O zaman amiraller yada Mihawk yonko karşısında bu hale düşse onların da ağırlığı kalmayacak.Saçma bir mantık.En güçlü kişiye korsan krala tapalım,ağırlığı var diyelim gerisini çöpe atalım o zaman.
Kızma bu kadar ya, Doffy hala karizma. Hatırlamıyor musun daha düne kadar buralar Doffy fanı doluydu. :D
Ben Doffy'yi güçlü ve sağlam bir rakip olarak görüyordum mesela ama ta başından beri Luffy tek başına alabilecek güçte olmalıyı savunuyordum. Öyle olmalı artık çünkü. Hatta ittifak olayına da çok uyuz oluyorum, bitsin istiyorum. Punk Hazard'ı sevmiyorsam bundandır. :/

Kızma bu kadar ya, Doffy hala karizma. Hatırlamıyor musun daha düne kadar buralar Doffy fanı doluydu. :D
Ben Doffy'yi güçlü ve sağlam bir rakip olarak görüyordum mesela ama ta başından beri Luffy tek başına alabilecek güçte olmalıyı savunuyordum. Öyle olmalı artık çünkü. Hatta ittifak olayına da çok uyuz oluyorum, bitsin istiyorum. Punk Hazard'ı sevmiyorsam bundandır. :/
Fotoğraf atıp durmasındaki mantığı anlayamadığım için tepkim. :/ Yoksa yenilmesinde garip bir nokta görmüyorum.Öyle olacak zaten Doflamingo herkesi yenip yine Kuma gelip dağıtacak değil ya bu saatten sonra.Yonkolar hariç rakiplerin paspas yapmasını beklemeyin artık.2 sene olayı olmasa beklenirdi ama Gear 4 varsa işler değişiyor işte şimdi.Kimbilir Zoro ve Sanji ne bulmuştur o kadar güçlü görünmesine rağmen.Şimdi onlardan da beklentim arttı yeni teknikler için.

O Dof fanları sahteymiş demek.Onların temizlendiği iyi oldu. :) Güce tapan kesim böyle işte.Nerede güçlü karakter görse onun fanı oluyor.Luffy fanlarının büyük bir kısmı da aslında böyle.Hep güçlenecek ve güçlü olacak bir karakter olduğu için sevenler çok.

@Emre

Valla ben güçlü olduğu için değil de şapşal, pervasız, insanları iyi tanıyan, çocuksu ve en çok da sağlam iradesi olan biri olduğu için seviyon Luffy'yi. Güçlü olması da bonusu işte. :D

Cedric

Doffy ölecek mi? Fujitora İD'ye mi postalayacak yada CP0 mı konacak ? Doffy bir yolunu bulup kaçacak mı? Hiç böyle olasılıklı bir arc görmedik sonunu merak ediyorum. :gamyon: Tabi ölmesini isterim son sözlerinde de bizimkilere bir kaç bilgi versin tamamdır. :bilmem:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık