Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Korsanfana üye olmadan önce de Luffy fanıydım.(Fanıydım demek doğru değil aslında çünkü fanlık yapmamı gerektirecek bir ortam yoktu.:D) Hani bir karakter hem komik hem de yeri geldiğinde bu kadar ciddi ve dehşet davranışlar içerisinde bulunabiliyorsa ki çoğu kişi Luffy'i salak olarak tanımlasa da bence baya saf biri. Luffy bence ince düşünebilen biri. Hem vs lerde hem de herhangi bir anda hiç beklenmedik şekilde davranışları olan biri. Hani kastettiğim mevzu Labon mevsuzu gibi olaylar. Ve dövüşürken insanı bu kadar gazlayan başka bir karakter yok. Resmen adamla birlikte döüvüşüyormuşsun gibi.:D

Dayağı yedikten sonra ölmesi mantıklı gibi.Oda-sama Luffy"e müttefikte yapamaz bu adamı.Hikayede pek bi rolü kalmıyor

@Emre

Valla ben güçlü olduğu için değil de şapşal, pervasız, insanları iyi tanıyan, çocuksu ve en çok da sağlam iradesi olan biri olduğu için seviyon Luffy'yi. Güçlü olması da bonusu işte. :D
İşte o dediklerin eskide kaldı.Şimdi bunlar yok luffy ne çocuksu ne olgun ne de ciddi bir karakter.Arada derede garip birşey artık.Mizu luffy modlarını seven bir kesim de var sizin gibi o yüzden Gear 4 falan hala beğenebiliyorsunuz ama komediyi dövüşe karıştırmayın derim ben.Durum komedisi ayrıdır garip garip formlar ayrıdır.O açıdan mizu luffy ile bir benzerliği yok malesef.

İşte o dediklerin eskide kaldı.Şimdi bunlar yok luffy ne çocuksu ne olgun ne de ciddi bir karakter.Arada derede garip birşey artık.Mizu luffy modlarını seven bir kesim de var sizin gibi o yüzden Gear 4 falan hala beğenebiliyorsunuz ama komediyi dövüşe karıştırmayın derim ben.Durum komedisi ayrıdır garip garip formlar ayrıdır.O açıdan mizu luffy ile bir benzerliği yok malesef.
Mizu Luffy bana komik gelmemişti. :/

Korsanfana üye olmadan önce de Luffy fanıydım.(Fanıydım demek doğru değil aslında çünkü fanlık yapmamı gerektirecek bir ortam yoktu.:D) Hani bir karakter hem komik hem de yeri geldiğinde bu kadar ciddi ve dehşet davranışlar içerisinde bulunabiliyorsa ki çoğu kişi Luffy'i salak olarak tanımlasa da bence baya saf biri. Luffy bence ince düşünebilen biri. Hem vs lerde hem de herhangi bir anda hiç beklenmedik şekilde davranışları olan biri. Hani kastettiğim mevzu Labon mevsuzu gibi olaylar. Ve dövüşürken insanı bu kadar gazlayan başka bir karakter yok. Resmen adamla birlikte döüvüşüyormuşsun gibi.:D
+1

Cedric

Dayağı yedikten sonra ölmesi mantıklı gibi.Oda-sama Luffy"e müttefikte yapamaz bu adamı.Hikayede pek bi rolü kalmıyor
Genelde meyveli ve suçlu olanları İD ye atıyorlar ve öldürmüyorlar, meyveleri bir yerde çıkar ve tekrar sil baştan aynı şeyleri yaşamasınlar diye ama Doffy olayı farklı, önemli bilgiler biliyor. Bu adamı öldürmekten başka yol yok (tabi eski kutsal ejder olayı da var ne yapacakları belirsiz) eğer ele geçirirlerse, pert halde bulup yakalarlarsa. Bana kalırsa bu adam bir yolunu bulup kaçacak her ne kadar şuana kadar ki vaziyeti böyle olsa da. CP0 olayı ise bambaşka bir mesele. Doffy onları bir şekilde uyuttu, geliş amaçlarının ne olduğu konusunda kesin bir bilgi de yok. Eğer ada da bir yerlerdeyse kesinlikle kuş kafesinden sonra yukarıdaki mevkilerde olanlarla irtibata geçilir ve Doffy'nin peşine düşülür yahut yakalayıp alıp götürürler düşüncesindeyim.

Hadi ya,sende sorun varmış o zaman Robin bile gülmüştü yahu. :D
Luffy ciddiydi orada. Luffy'yi anlamak önemli. :)
Ayrıca zaman atlamasından sonra Luffy'yi değişmemiş beklemek safdillik olsa gerek. O zamana kadar bir Sabo'yu kaybetmiş, orada da Ace buna abilik etmiş. Ace'i de kaybedince ciddi bir yara aldı. Yerini tayfasıyla doldurdu ama bu sefer tayfaya bir nevi abilik yapacak kişi olmalıydı. Kişi 7'sinde neyse 70'inde de odur derler ya, Luffy hala şapşal ama 2 sene önce yaşadıklarından dolayı Luffy'nin olabileceği kadar da olgun.
Oda bunu düşünmeden aynı Luffy'yi bize vermeyecekti heralde değil mi?

Luffy ciddiydi orada. Luffy'yi anlamak önemli. :)
Ayrıca zaman atlamasından sonra Luffy'yi değişmemiş beklemek safdillik olsa gerek. O zamana kadar bir Sabo'yu kaybetmiş, orada da Ace buna abilik etmiş. Ace'i de kaybedince ciddi bir yara aldı. Yerini tayfasıyla doldurdu ama bu sefer tayfaya bir nevi abilik yapacak kişi olmalıydı. Kişi 7'sinde neyse 70'inde de odur derler ya, Luffy hala şapşal ama 2 sene önce yaşadıklarından dolayı Luffy'nin olabileceği kadar da olgun.
Oda bunu düşünmeden aynı Luffy'yi bize vermeyecekti heralde değil mi?
E herhalde anlamadığımı düşünmüyordun sanırım.O sahne luffy o kadar ciddi olduğu için o kadar komik ve o kadar ciddi olduğu için Crocodile için sinir bozucu. :)

Valla haklı olabilirsin.Karakter değişimi veriyor olabilir mangaka ama ben bu geçiş formunu eskisi kadar sevmedim.Süreç güzel olabilir ama orası ayrı.Yine de madem abisi ölüyor daha ciddi olmalıydı bu adam.Yani ciddiyet desen o yok,şapşallık desen eskisi gibi değil.O doğallık ve komedi yok.Luffy biraz sıradanlaştı gibi geldi bana bazı klasikleşmiş hareketleri dışında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık