Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler körünüz göz mü ? :D

Luffy ne yapmış ise Dofu yere gömmüş ve dofun başı eğilmiş.

Dövüş bitmiş gibi duruyor ama klasik hortlar gene haftaya :ehe:

Dof'un sağ göğsü delinmiş gibi durmuyor mu?

@meeteor
Uydurmamı değil mi bilmiyorum ama düşüncelerini bana empoze edebilmeyi başardılar bir şekilde. :D
Uydurma uydurma, güven bana. Bana da orası delik gibi geldi ama istediğimizi görmeye çalışmaktan olabilir. :/

Oda göğüs delinmesini öyle çizmiyor beyler Savaşa bakın WB'nin Göğüs simsiyahtır.

Dediğim gibi Luffy yere gömmüş hepsi bu :flaugh:

Luffy iyi tokatlamış dof'u ama dediğiniz gibi bu adam çok karizma :D eğer meyvesini uyandırmış ve kaybetmişse luffy'e helal olsun. Ama uyanmdırması diğer bölümde olacaksa görelim neymiş :D

Bu bölüm bitmiştir inşallah vs. de önümüze bakalım Sanji ne alemde Kaidou'nun tepkisi ne olacak bu duruma aklıma geldi de Oda iletişimi Kaidou da haber almasın diye kesmişte olablir belki daha sonra olaylara ekleyecektir. Çünkü hali hazırdı bir Yonko ile karşılaşan Sanji var orada beklediğimiz Kidd ittifakı saldırısı yada Lola'nın annesi olayı var. Daha bence Kaidou'ya zaman var özellikle Kinemon'un acayip tepkisi vardı ismi duyunca. Yemin ediyorum olaylar olaylar ya bence bu bölüm bitmeli bu vs geri kalan olayları beklerken heyecandan öleceğiz buralarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık