Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785: Bacaklarınız Kırılsa Bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@dragon

Ace'i örnek almam. Çünkü onun uğraşmadığı belli. Dof öyle değil. Dof gerizekalı değil çünkü. Dof dediğimiz adam 8 yaşında açıyor bu mereti. Başlarda Trebol ve diğerleri yardım etmiştir. Zaten en başa saralım, bu hakiyi ilk uyandıran abiler eğitim mi aldılar? Hayır ama öğrenmişler muhtemelen her şeyi ki diğerlerine de aktarmışlardır. Zaten h.haki de eğitilemiyor ama geliştiren adamlar var. Sen inanıyor musun Dof haki konusunda harbi bilgili değil? Peki Dof gerizekalı mı diye soruyorum sana kaçtır, h.hakinin devasa haki olduğunu bilse sence her şeyi yapmaz mı elinden gelen? Bilmiyor diyorsan kim biliyor? Dof bile bilmiyorsa kim? 41 yaşında adam bu hakideyse sorgulamak lazım belki h.haki devasa haki değildir diye? İşte sen de burayı atlıyorsun. Bu kadar olabilmiş demiyorsun. İkincisi eğitmenin kadar gelişmezsin, hakin kadar gelişirsin. Roger dirilsin, WB dirilsin, Ray ve Shanks dörtlü grup olsunlar Tashigi'ye haki eğitimi versinler sonuç ne olur? Hiç. Çünkü az. Dof'a verseler gene çok bir şey değişeceğini sanmam şu anki halinden. Belki daha iyi k.hakisi olurdu.

Çeviri yanlış mı bilmem ama h.haki için Trebol sende kral özelliklerinin olduğunun kanıtı, sen seçilmiş kişisin diyor. Bu bana lider özellikli kişilerde çıkma düşüncesinin doğru olmasının kuvvetli bir ihtimal olduğunu düşündürdü. Haki herkeste var bir avuç kişide uyanıyor, h.haki ise belirli kesime hitap ettiği için daha az kişide var.

http://mangayurdu.com/oku/One_Piece/782/4

Aksini düşündürecek bir şey olana kadar ben Dof'un altın madenini işlemeyecek bir aptal olduğunu düşünmeyeceğim.

Alpamis

Ehehe çok komik. Laftan anlayan adama 3 kmlik yazı yazarım ben bilen bilir. Hatta o kadar uzun yazma la diyorlar bazen. Ama sen laftan anlayacak birisi değilsin. Ki daha önce uzun uzun yazdım anlamadın o yüzden tekrar yazamam Dof şundan şundan daha hasarlı diye. Luffy'nin aleyhine bir şeyi kabul edebilecek birisi değilsin sen. O yüzden tiksindirdin evet. Tek beni de değil.
Tamam kardeşim. Tiksin Luffy'nin sana ihtiyacı yok zaten.:) Cevap veremeyince kaçamak kaçamak cevaplar. Hadi iyi akşamlar.

Beyler H.Haki lider özellikli kişilerdr oluyor deniyor. Bkz. Hancock : İmparatoriçe
Chinjao : Happo lideri
Dof : Kral
Ace : İstese kral olacak biri ama mal Wb yi kral yapacam diye tutturmuş
Shank ve Wb : Yonkou, diğer adıyla 4 imparator deniyor.
Luffy : Kral olacak adam
Roger : Korsanlar kralı
Dragon : Devrim lideri

İnsanı lider yapıyor ama nasıl bir lider olacağı değişir. Sonuçta sınıf başkanı da bir liderdir Türkiye Cumhurbaşkanı da.

@dragon

Ace'i örnek almam. Çünkü onun uğraşmadığı belli. Dof öyle değil. Dof gerizekalı değil çünkü. Dof dediğimiz adam 8 yaşında açıyor bu mereti. Başlarda Trebol ve diğerleri yardım etmiştir. Zaten en başa saralım, bu hakiyi ilk uyandıran abiler eğitim mi aldılar? Hayır ama öğrenmişler muhtemelen her şeyi ki diğerlerine de aktarmışlardır. Zaten h.haki de eğitilemiyor ama geliştiren adamlar var. Sen inanıyor musun Dof haki konusunda harbi bilgili değil? Peki Dof gerizekalı mı diye soruyorum sana kaçtır, h.hakinin devasa haki olduğunu bilse sence her şeyi yapmaz mı elinden gelen? Bilmiyor diyorsan kim biliyor? Dof bile bilmiyorsa kim? 41 yaşında adam bu hakideyse sorgulamak lazım belki h.haki devasa haki değildir diye? İşte sen de burayı atlıyorsun. Bu kadar olabilmiş demiyorsun. İkincisi eğitmenin kadar gelişmezsin, hakin kadar gelişirsin. Roger dirilsin, WB dirilsin, Ray ve Shanks dörtlü grup olsunlar Tashigi'ye haki eğitimi versinler sonuç ne olur? Hiç. Çünkü az. Dof'a verseler gene çok bir şey değişeceğini sanmam şu anki halinden. Belki daha iyi k.hakisi olurdu.

Çeviri yanlış mı bilmem ama h.haki için Trebol sende kral özelliklerinin olduğunun kanıtı, sen seçilmiş kişisin diyor. Bu bana lider özellikli kişilerde çıkma düşüncesinin doğru olmasının kuvvetli bir ihtimal olduğunu düşündürdü. Haki herkeste var bir avuç kişide uyanıyor, h.haki ise belirli kesime hitap ettiği için daha az kişide var.

http://mangayurdu.com/oku/One_Piece/782/4

Aksini düşündürecek bir şey olana kadar ben Dof'un altın madenini işlemeyecek bir aptal olduğunu düşünmeyeceğim.
- Houshoku konusunu geciyorum. Ögretmenle gelişimin doğru orantıdadır derken, tabiki kişinin potansiyelide önemli. Ama sen, benim sözümü sığ yerden almısın ;) 3 gücündeki adamı en fazla 10 yaparlar. Hazır 10 varsa haliyle işler daha kolay olur. Ama bu yinede hocanın katkısının büyüklüğünü değiştirmez. Japonlar, koreliler ve çinliler hep bir önceki nesilden aldıkları mirasla ilerleyen tiplerdir. Hep aktarılır. Uzak doğu inanışlarıda bu yöndedir. Rayleigh, Roger'ın ruhunu Luffy'de gördüğü için onu eğitti. Doflamingo nasıl 41 yasında bu haldeyse, belkide Luffy'de 25 yasında bu hale gelecekti ama Rayleigh ne yaptı 1.5 senede bildiği her şeyi öğretti ki bunlar zaten neredeyse hakinin bilinen her şeyi ;) Sonra Trebol'de houshokumu var, Doflamingo'ya sırlarını öğretsin? Yani Luffy'nin bu kadar yükselmesi normal. Yetenek var, hoca da iyi. Ha hangisinde fazla haki var dersen, ben yine oyumu Doflamingo'ya basarım ayrıca ;)

Sonra shicbukailerde bu durum var. Geldikleri yerle yetiniyorlar. Çünkü denizde sınırlarını görüyorlar. Crocodile'da Luffy'e senin gibi hayal kuran çok var dedi. Çünkü kk olmak için Wb'yi geçmek gerektiğini bizzat biliyordu. Ama Smoker'ın deyimiyle, grand lineda ilerlememek demek ölmek demek. Bizim tayfa arada mola verse de hep ilerledi ve Usopp'un deyimiyle bulundukları sayısız savaş esnasında sınırlarını zorladılar.

Doflamingo ve tayfası ise bir krallığa çöküp halkıyla oyun oynamıslar başka bir şey yok. Zamanında savaşıp iyi yükselmişler ama sınırlarını dresrosayla belirlemişler. Adam insan satıyor wg göz yumuyor. Krallık ele geçirmiş wg göz yumuyor, denizcilerle savaşması için neden yok. Kendinden güçlü yonkolara bulaşmıyor. Ee düşün bakalım bu adam kendisini kimle zorlayıp geliştirecek ?

O yüzden bizim tayfa, Rogerın'ki gibi geriye hiç hamle yapmadan, dikine ve ölümüne ilerleyen bir tayfa. Nihai hedeflerine varana kadar da ilerleyecekler ve Luffy'nin gücü herkesi aşacak.

Yani basit bir ölüm turnuvası var aslında.

Arlong diyor güc 30. Luffy onu asıyor yola devam. Crocodile diyor güç 50. Luffy onu asıyor yola devam. Enel, Lucci, Moria hepsinin rakamı var. Kizaru'yu görüyor, Aokiji'yi görüyor yemiyor dağılıp eğitim alıyorlar.

Yeni dünyaya geçiyor yine aynı. Doflamingo diyor 80 yonko diyor 130 - 150 arası.Bbu adamların hepsi sınırındaki adamlar daha fazla güçlenmezler. Güçlenselerde dramatik seviyelerde olmaz.

Sadece bizim tayfa, novalar, Coby - Helmeppo ikilisi ve Teach ile tayfası güçleniyor. Diğerleri geçilecek hedef modundalar. O yüzden benim gördüğüm ve ta ne zaman Mahir'e Doflamingo basamak dediğim şeyde bu. Adam ana arcın alt baslıkları adı altında önce Hody'le ısıtma turu yaptı, CC'yle az biraz ciddileştirdi. Doflamingo'yla saklı gücünü gösterdi, şimdi de ana bossun önüne salacak lastik veleti. O zaman muhtemelen tüm Dof fanları kızdı hata belki alay etti benle ama sonuçta basamak olduğu ortaya çıktı :D

O yüzden ikisinin de houshokusu olsa da bir şey değişmez diyorum. Yoğunluğa gelince Luffy'ninki herkese ağır gelir. Luffy kk olduğunda Doflamingo'nun Smoker'ı indirmesi gibi gelip Dof'u indirmeli ki ulan kklikte sağlam bir şeymiş diyelim. Yani zaten Dof'un yolu çok çok uzunmuş ;) Bu konu altından, Dof üzerinden tartışabiliriz ama ben Dof'u çoktan kafamda sildim. Kafamı kurcalayan şey, arc sonunun nasıl bağlanacağı ve dünyaya etkileri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık