10 gün süren savaşların olduğu bir seride hakinin bitmesi aşırı mantıksız olurdu sanırım. Birde yoran meyve güçleri de var zaten bir süre sonra düz tekme tokat mı dövüşecek bu adamlar?
Tek örneği law şu an yoran meyveye .Meyve güçlerinin yorduğu geçti mi, luffy uzarken yoruluyo mu?
Yahu sen koşarken yorulmuyor musun? :/Meyve güçlerinin yorduğu geçti mi, luffy uzarken yoruluyo mu?
Bütün güçler yoruyo dememiş zaten.bence de , diğer meyvelerde hiç denmedi çünkü.
Boşver Akraba, uğraşma hiç. Siteyi baltalayan da benim, bu muhabbetleri görmemek için kapatacağım siteyi :/Yahu sen koşarken yorulmuyor musun? :/
Niye bu kadar basit şeyleri bu kadar büyütüyorsunuz ey ahali. İnsanoğlu enerjiyle hareket eden bir varlık, enerji harcayınca doğal olarak yoruluyor. sonra uyuyarak, yemek yiyerek falan enerji depoluyor falan.
La siz benden habersiz forumca kafayı mı çektiniz, nedir bu muhabbet böyle.![]()
Yani şimdi bu eleman yemeden, içmeden, durup dinlenmeden sürekli buz fırlatabilir diyorsun? :/kardeşim ne alakası var koşmakla, aokiji adamları dondururken hangi kası oynuyor?sadece zihinsel belki de.
Bu muhabbetler kf'ye bağlı tutuyor bizi akraba. Yoksa boş boş bakınmak için kim girer.Boşver Akraba, uğraşma hiç. Siteyi baltalayan da benim, bu muhabbetleri görmemek için kapatacağım siteyi :/
Ehehe çok komik. Laftan anlayan adama 3 kmlik yazı yazarım ben bilen bilir. Hatta o kadar uzun yazma la diyorlar bazen. Ama sen laftan anlayacak birisi değilsin. Ki daha önce uzun uzun yazdım anlamadın o yüzden tekrar yazamam Dof şundan şundan daha hasarlı diye. Luffy'nin aleyhine bir şeyi kabul edebilecek birisi değilsin sen. O yüzden tiksindirdin evet. Tek beni de değil.Hocam umurumda değilde hani biz bu şekilde söyleyince ve kimsede buna adam akıllı cevap veremeyince aldığımız karakterden iğrendirdin lafı ömre bedel.Hani açıkla bana mantıklı bir şekilde he diyeceğim de yok. Mecbur savunuyor insan.
Evet yoruluyor.Hatta yorgunluğunu azaltmak için et yiyor.Bütün meyveler kişileri yorar.Meyve güçlerinin yorduğu geçti mi, luffy uzarken yoruluyo mu?