Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785: Bacaklarınız Kırılsa Bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 gün süren savaşların olduğu bir seride hakinin bitmesi aşırı mantıksız olurdu sanırım. Birde yoran meyve güçleri de var zaten bir süre sonra düz tekme tokat mı dövüşecek bu adamlar?

Meyve güçlerinin yorduğu geçti mi, luffy uzarken yoruluyo mu?
Yahu sen koşarken yorulmuyor musun? :/

Niye bu kadar basit şeyleri bu kadar büyütüyorsunuz ey ahali. İnsanoğlu enerjiyle hareket eden bir varlık, enerji harcayınca doğal olarak yoruluyor. sonra uyuyarak, yemek yiyerek falan enerji depoluyor falan.

La siz benden habersiz forumca kafayı mı çektiniz, nedir bu muhabbet böyle. :(

Roronoa Zoro

Yahu sen koşarken yorulmuyor musun? :/

Niye bu kadar basit şeyleri bu kadar büyütüyorsunuz ey ahali. İnsanoğlu enerjiyle hareket eden bir varlık, enerji harcayınca doğal olarak yoruluyor. sonra uyuyarak, yemek yiyerek falan enerji depoluyor falan.

La siz benden habersiz forumca kafayı mı çektiniz, nedir bu muhabbet böyle. :(
Boşver Akraba, uğraşma hiç. Siteyi baltalayan da benim, bu muhabbetleri görmemek için kapatacağım siteyi :/

kardeşim ne alakası var koşmakla, aokiji adamları dondururken hangi kası oynuyor?sadece zihinsel belki de.
Yani şimdi bu eleman yemeden, içmeden, durup dinlenmeden sürekli buz fırlatabilir diyorsun? :/

Yapılan hareketlerin hepsi insanı yorar, enerji kaybettirir. Kimi daha ağır bir yüktür, daha fazla enerji kaybettirir Law'un meyvesi gibi.
Mesela Ope ope no miyi Beyazsakal veya Karasakal kullansa, Law'a göre çok daha uzun süre dayanırlar çünkü herifler daha dayanıklı, daha gelişmiş bünyeleri var.

Boşver Akraba, uğraşma hiç. Siteyi baltalayan da benim, bu muhabbetleri görmemek için kapatacağım siteyi :/
Bu muhabbetler kf'ye bağlı tutuyor bizi akraba. Yoksa boş boş bakınmak için kim girer. :a:

Bencede luffynin hakisi bitmiyo gear4 ün bir siniri var gear2 actigndada luffy bedenim bunu cok fazla kaldiramiyo demisti buda
ayni durum ayrica luffynin hakisi bitmesi durumunda doffyi normal bedendeyken hakisiz bi sekilde yenemez.

Hocam umurumda değilde hani biz bu şekilde söyleyince ve kimsede buna adam akıllı cevap veremeyince aldığımız karakterden iğrendirdin lafı ömre bedel.:) Hani açıkla bana mantıklı bir şekilde he diyeceğim de yok. Mecbur savunuyor insan.
Ehehe çok komik. Laftan anlayan adama 3 kmlik yazı yazarım ben bilen bilir. Hatta o kadar uzun yazma la diyorlar bazen. Ama sen laftan anlayacak birisi değilsin. Ki daha önce uzun uzun yazdım anlamadın o yüzden tekrar yazamam Dof şundan şundan daha hasarlı diye. Luffy'nin aleyhine bir şeyi kabul edebilecek birisi değilsin sen. O yüzden tiksindirdin evet. Tek beni de değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık