Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785: Bacaklarınız Kırılsa Bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu harbiden merak ediyorum, Law'un bir kelimesi üzerinden nasıl bu kadar anlam çıkarıp büyüttünüz meseleyi? Nereden çıktı Haki'nin tükenebilir bir şey olduğu yahu? Belki de yüksek seviyede kullandığını vurgulamak için söylemiştir o lafı.

One Piece konusunda ki mitler her zaman sorun olmuştur, 2 tane konu bile açılmıştı zamanında, 1 tane daha olmasını engellemek için 53 sayfadır aynı şeyi yazıyorum. Haki'nin bitebileceğine dair bir bilgi geçmedi, öyle bir şey yok.

Sonunda akıllı biri kayıt oldu siteye. İnşallah Zoro fanı değilsindir :/

Yok hocam, fanlık bana ters. O ney la öyle ponpon kız gibi :ehe: . Seriyi bir bütün olarak, ayırmadan,severek takip ediyorum. :gamyon:

Roronoa Zoro

Yeni Dünya'da millet zaman kötü diyerek full body koka dolaşmıyorsa, evet bence haki bitebilen bir şey.
Sınırı olmaması, sürekli kullanmanın zararsız olacağı anlamına gelmiyor. Aradaki farkı göremiyor musunuz?

Yok hocam, fanlık bana ters. O ney la öyle ponpon kız gibi :ehe: . Seriyi bir bütün olarak, ayırmadan,severek takip ediyorum. :gamyon:
Tamamdır, avatarını da dahil edersek, sevdim seni. Seni yardımcım yapabilirim.

Alpamis

Yahu harbiden merak ediyorum, Law'un bir kelimesi üzerinden nasıl bu kadar anlam çıkarıp büyüttünüz meseleyi? Nereden çıktı Haki'nin tükenebilir bir şey olduğu yahu? Belki de yüksek seviyede kullandığını vurgulamak için söylemiştir o lafı.
Yine de çok fazla haki kullanıyor demesi bu işin sonunun kötü olacağını gösteriyor. Bitmesinden çok yoruyor gibidir.

Haki irade gücü , ne zaman ümidini yitirir yorgun düşer kendinden geçersen o zaman hakini istediğin gibi kullanamassın , bazende olduğundan daha fazla sınırlarını zorlar iraden artar ve hakini güçlendirirsin.Ama sonunda tükenirsin.Kişinin iradesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık