Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785: Bacaklarınız Kırılsa Bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga çok haklısın aslında son yazdığın için, bu kadar kasmaya gerek yok dediğin gibi.Fakat nereye baksam dof boş çıktı filan yazıyolar,sence doğru mu, onlar beni gaza getirdi.
Abi bu zamana kadar luffy'nin karşılaştığı hiç bir rakibi boş değildi en önemliside hepsi luffy'e bişeyler kattı gerek fiziksel güç gerek tecrübe olarak amma velakin insanların kabul etmesi gereken tek olgu şu er yada geç bu çocuk korsanlar kralı olacak yani tüm dünyanın en güçlüsü olacak yanisi herkezi bir şekilde geride bırakacak ( bakın saf fiziksel güç olarak demiyorum , one piecede en büyük güç fiziksel yada şeytan meyvesi değildir , h.haki yani insanları yanına çekebilmedir bkz . Marineford Mihavk ) Bu yüzdende arclarda ana düşmanın sağlamlığını veyahut kapasitesini sorgulamak anlamsız . Her arc'da ana düşman en az luffy kadar kuvvetli ve onun kadar irade sahibi , bakın en az diyorum . Ama ne oluyor bir şekilde bizim oğlan o seviyenin üstüne çıkmayı başarıyor . Kısacası yok şu şu kadar güçlü bu bu kadar yetenekli diyeceğimize ana düşmana luffy'e yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz deyip yeni sayılara bakmalıyız .

Law çok fazla haki kullanıyor diyor. Burdan bir çıkarım olarak söyledim. Zaten kesin demedim. Ama söylediğinden fazla haki kullanmanın sağılğa zararlı olduğu ortaya çıkıyor.
Sağlığa zararlı değil abi bitebiliyor yani bir sınırı var haki kullanmanın , wtf ye yazdığım mesaj sanada gelsin :D

Roronoa Zoro

Law çok fazla haki kullanıyor diyor. Burdan bir çıkarım olarak söyledim. Zaten kesin demedim. Ama söylediğinden fazla haki kullanmanın sağılğa zararlı olduğu ortaya çıkıyor.
Doğru, bu sonrasında yorulabileceği anlamına gelebilir, ama pil gibi biteceği anlamına gelmez. Yeni bir mit doğdu, 52 sayfadır bunu önlemeye çalışıyorum ama nafile.

Sağlığa zararlı değil abi bitebiliyor yani bir sınırı var haki kullanmanın , wtf ye yazdığım mesaj sanada gelsin :D
Nereden çıkardın bunu Doktor, kanıt göster.

Alpamis

Şimdi bittiğinden değil de vücudu etkilediğinden de olabilir kardeşim.

Wtf.

Ama bunu bu kadar kullanmanın önemini bu arc'da Law'ın söyleyişi ile vurgulamış oldu.:) Dof'u savunurken adamlar tel kullanıyordu diye gücünü azaltıyordu onlara gelsin dedim ben. Ki savunduğumuz da zaten direk doğru bir şey.:) Adam her tekniğinde haki kullanıyor. Chinjao ile haki çarpıştıyor. Chinjao Luffy'den sonra kendisi bile sağlığının kötüye gittiğini söylediği halde adamı küçük görmek için karalama kampanyaları başlamıştı.:) En çokta bu gibi şeyleri için bu kadar üsteliyorum.

Sen ciddi olamazsın bu konuda ( ki seni seriyi takip eden birisi olarak biliyorum ) , direkt olarak sabondy arc'ı aç ve ray'sanın h.haki kullanma sahnesini izle diyorum .
Yalnız orada kullanmamasının sebebi, hakinin bitmesinden değil. Denizciler Kara Kral olduğunu anlamasın diye söylüyor. Bunu anlamadın mı cidden?

Roronoa Zoro

@ wtf yukarda yazdım kanıtımı mesajlarımı bi oku istersen :D
Ne yazdığını umursamıyorum, bana kanıt göster, mangadan. Shabondy'de kullanmasının sebebi tanınmamak içindi, kullanamayacağından değil. Düz mantıkla ki, çakra, reiatsu gibi biter diye düşünüyorsunuz. Okuduğunuz manga One Piece diğer üçünün üstünde klasik şeyler beklemeyin.

Sen ciddi olamazsın bu konuda ( ki seni seriyi takip eden birisi olarak biliyorum ) , direkt olarak sabondy arc'ı aç ve ray'sanın h.haki kullanma sahnesini izle diyorum .

http://gyazo.com/a6de31b77b0e941034d2786cb88c41ec

Orada hakinin bitmesiyle ilgili birşey yok. Ray'in orada eğer h.hakiyi bir daha kullanırsam kim olduğumu anlayabilirler, bu da can sıkıcı olur diyor. Başka bir sahneden bahsediyorsan bu mesaj yok sayılabilir.

Roronoa Zoro

One Piece konusunda ki mitler her zaman sorun olmuştur, 2 tane konu bile açılmıştı zamanında, 1 tane daha olmasını engellemek için 53 sayfadır aynı şeyi yazıyorum. Haki'nin bitebileceğine dair bir bilgi geçmedi, öyle bir şey yok.

http://gyazo.com/a6de31b77b0e941034d2786cb88c41ec

Orada hakinin bitmesiyle ilgili birşey yok. Ray'in orada eğer h.hakiyi bir daha kullanırsam kim olduğumu anlayabilirler, bu da can sıkıcı olur diyor. Başka bir sahneden bahsediyorsan bu mesaj yok sayılabilir.
Sonunda akıllı biri kayıt oldu siteye. İnşallah Zoro fanı değilsindir :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık