Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doflamingo tekmeyi vurduğunda şaşırmasının nedenini tam anlayamadım. Luffy' nin hem sert hem esnek olmasına mı şaşırdı yoksa kendi bacağına haki eklemesine rağmen lastik korumasıyla karşılaştığı için mi şaşırdı? Çeviride ilki gibi duruyor ama bana mantıklı gelmedi. Çünkü haki kaplayıpta esnediğini daha önceden gördü zaten.
Doflamingo Luffy'e hakili tekme atıyor. Luffy sanki ortada haki yokmuşçasına esniyor tekme etkisiz kalıyor. Önceki gearlarda haki kaplı oluyordu saldırırken esniyordu fakat darbe alırken esnemiyordu. Düşüncem bu şekilde :bilmem:

Doflamingo tekmeyi vurduğunda şaşırmasının nedenini tam anlayamadım. Luffy' nin hem sert hem esnek olmasına mı şaşırdı yoksa kendi bacağına haki eklemesine rağmen lastik korumasıyla karşılaştığı için mi şaşırdı? Çeviride ilki gibi duruyor ama bana mantıklı gelmedi. Çünkü haki kaplayıpta esnediğini daha önceden gördü zaten.
Karşılıklı haki kullanarak birbirlerine saldırdıklarında iki meyvesizin karşılaşması gibi bir şey çıkıyor ortaya. Normal bir dövüş yani. Bu nedenle Luffy absorbe edemiyor darbeleri. Ama G4 formunda haki aktifken meyve de aktifti. Doffy daha önceki yumruk ve tekmelerinin etkisini beklerken bayağı meyveli Luffy'ye vurmuş oldu. Buna şaşırdı.

Buradan şöyle bir durum çıkıyor ortaya, haki ve meyve bir arada kullanılamıyor kolay kolay. Luffy bunu yaparak Doffy gibi tecrübeli birini şaşırtıyor üstelik. Bunu görünce aklıma MF savaşındaki amirallerin yaptığı haki savunması geldi. Haki savunması da bu şekilde bayağı mantıklı geldi bana. Meyve ve haki aynı anda aktif olunca daha güçlü bir savunma oluyor doğal olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık