Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji o Big Mam'ın gemisine bir şey yapamadıysa eğer zaten gösterilmesin mangada.
Yoksa zaten yerin dibinde olan itibarı daha ne kadar düşer o zaman tahmin edemiyorum.
Ama bir şeyler yaparsa eğer Sanji o zaman avatarı koyulur onun da. :)
Sanji kim de koskoca yonkonun gemisine zarar verecek :/ Bir yerlerden yardım gelecektir tahminimce. Yoksa bizim tayfanın diğer tarafı mefta :/

Roronoa Zoro

Eyvallah kardeşim Brook ve Sanji adamdır.
Bu arada herhalde yanlış resim ekledin, şunu ekyecektin sanırım :D
Yapma bunu, işte bunu yapma :( Bir Enel'in pert olmasında üzülmüştüm, bir de bu sahneyi görünce üzülüyorum. Bu sahnede bile kendimi teselli edecek bir şey buluyorum gerçi. Siz olaya hep yanlış bakıyorsunuz. Dof Luffy'nin tekmesini test etmek için bilerek yiyor o tekmeyi. Baksana adam koka yapmış, gözlükleri bile çatlamamış :/ Siz hep olaya farklı pencereden bakıyorsunuz. Dof aslında tekmeye kafa atıyor ve tekniği test ediyor.

Yapma bunu, işte bunu yapma :( Bir Enel'in pert olmasında üzülmüştüm, bir de bu sahneyi görünce üzülüyorum. Bu sahnede bile kendimi teselli edecek bir şey buluyorum gerçi. Siz olaya hep yanlış bakıyorsunuz. Dof Luffy'nin tekmesini test etmek için bilerek yiyor o tekmeyi. Baksana adam koka yapmış, gözlükleri bile çatlamamış :/ Siz hep olaya farklı pencereden bakıyorsunuz. Dof aslında tekmeye kafa atıyor ve tekniği test ediyor.
İbrahim Tatlıses?

Demek ki şurada kollarıyla tam anlayamamış. Biraz daha yakından bakmak istemiş :D

Bu arada iyiki forumda imza yok, yoksa işgence gibi olurdu bu hafta herhalde :(

Doflamingo tekmeyi vurduğunda şaşırmasının nedenini tam anlayamadım. Luffy' nin hem sert hem esnek olmasına mı şaşırdı yoksa kendi bacağına haki eklemesine rağmen lastik korumasıyla karşılaştığı için mi şaşırdı? Çeviride ilki gibi duruyor ama bana mantıklı gelmedi. Çünkü haki kaplayıpta esnediğini daha önceden gördü zaten.

Doflamingo tekmeyi vurduğunda şaşırmasının nedenini tam anlayamadım. Luffy' nin hem sert hem esnek olmasına mı şaşırdı yoksa kendi bacağına haki eklemesine rağmen lastik korumasıyla karşılaştığı için mi şaşırdı? Çeviride ilki gibi duruyor ama bana mantıklı gelmedi. Çünkü haki kaplayıpta esnediğini daha önceden gördü zaten.
Hem hakili hem lastik gibi olmasına şaşırdı sanırım. Haki sertleştiriyor çünkü.

Bu arada luffy lucci vssini okudum tekrar şimdi g4 ile dofu dövmesi tam g2 ile lucciyi dövmesi gibi olmuş. Daha çok kapışacaklar bence.

Hem hakili hem lastik gibi olmasına şaşırdı sanırım. Haki sertleştiriyor çünkü.

Bu arada luffy lucci vssini okudum tekrar şimdi g4 ile dofu dövmesi tam g2 ile lucciyi dövmesi gibi olmuş. Daha çok kapışacaklar bence.
Luffy aynı hale gelmez bu sefer ama güzel bir vs bekliyorum ben de .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık